Полиција у Пријепољу поднела кривичну пријаву против директорке Центра за социјални рад 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Полиција у Пријепољу поднела кривичну пријаву против директорке Центра за социјални рад
Trenutno na sajtu: 506       |       Podeli:
24.12.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Припадници Министарства унутрашњих послова у Пријепољу поднели су кривичну пријаву против Сабире Хаџиавдић,
Фото: РИНА / А. Ровчанин

директорке Центра за социјални рад, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело ометање службеног лица у извршењу службене дужности, док је против једног пријепољског адвоката, поднела прекршајну пријаву због кршења Закона о јавном реду и миру.

Директорици се на терет ставља да је физички насрнула на полицијску инспекторку која је вршила претрес једне од просторија коју користи установа, док је адвокат вређао полицијске инспекторе.

Иначе, Сабира Хаџиавдић, на место директора именована је као кадровско решење странке Правде и помирења Муамера Зукорлића, а око њеног именовања водила се жестока полемика у јавности јер наводно није испуњавала услове конкурса.

Виши суд из Ужица недавно је поништио решење СО у Пријепољу од 13. новембра прошле године којим је Сабира Хаџиавдић именована за директора овдашњег Центра за социјални рад. Суд је том приликом утврдио да Сабира у тренутку именовања није имала петогодишњи стаж у струци, већ је само две године радила као адвокатски приправник. За разлику од суда у Ужицу, високи функционер СПП, Самир Тандир, тврдио је сасвим супротно, односно да је Хаџиавдић одлично решење.

 Са друге стране представници странке СДП, чији лидер је Расим Љајић, још у фебруару су указивали да у Центру за социјални рад наводно има криминалних радњи, потенцирајући на набавци прозора по цени8 од 100. 000 динара по комаду, па до наводне злоупотребе приликом набавке социјалних пакета због чега су предали кривичне пријаве.

 

Екипа криминалистиче полиције из Краљева, како сазнајемо, чешља пословање још неколико јавних предузећа.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje prijava sabira hadziavdic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.170.795 посета
Тренутно на сајту: 504 посетилац(a)