Двери: Не пада снег да покрије брег већ да свака зверка покаже траг 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Двери: Не пада снег да покрије брег већ да свака зверка покаже траг
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
28.02.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Општински одбор Двери у Горњем Милановцу, саопштиоје данас да њихов председнички кандидат, Бошко Обрадовић,

је неко ко нуди нешто другачији поглед са чисто српског становишта на стварност, другачији пут и решења - дела, а не обећања.
Саопштење горњомилановачких Двери преносимо у целоси:

Када се дрво испречи тако да од њега не видите шуму, ма колико оно велико и лепо било, морате прихватити да ипак са вама нешто није у реду.

Дилема више, барем на изглед, нема. Играчи се мање више знају само да још стартер да сигнал па да трка почне. Како те лепо и невино звучи. Занимљиво је да се сваки пут уочи избора најављује најпрљавија кампања - као никада до сада, да се очекује изборна крађа, да су медији цензурисани и да раде за владајући режим...

Онај ко се определио да се политиком бави, избори му дођу као ратару жетва. Онда је нормално да на непоштени начин стицање изборних поена и бољег резултата је исто као да ратару покрадете летину. На прошлим изборима служили су се "бугарским возом" и прекрајањем резултата са бирачких места у Изборним комисијама на свим нивоима. На предстојећим сигурни смо измислиће нешто ново.

"Табела капиларних гласова, кординатор тима (тако стварно пише, толико о школској спреми), први и други ешалон" - као вам то звучи? Нека госпођа из горњих села, активиста СНС-а, је грешком нама доставила овакву табелу, а ми као поштени проналазачи би да им то вратимо, за узврат ће они нама вратити надам се онај плакат као су обећали. Куд да од толиких страначких просторија грешком је донесе баш у Двери, није ваљда да смо ми најпрепознатљивији у граду?

Ко што видите уз мале иновације у Милановцу све почиње као и прошле године, власт и опозиција се прозивају, вређају, пљују, лете тешке речи и претње тужбама на све стране. Циљ им је да нај тај начин привуку пажњу медија, гледалаца "реалити" телевизија и читалаца "лаких" новина.

Руска странка у локалној скупштини је променила и име и имиџ – постали су еуропејци. А мандате су добили као мањинска странка троје Руса. Издају своје коалиционе партнере СПС од којих су добили на позајмицу три одборника како би формирали одборничку групу - већа је новчана накнада. А сада се открива и да су трошили новац из општинског буџета за своју политичку промоцију. Новац пореских обвезника; ваш новац драги суграђани!

"Имела" Нова Србија мало напушта, а мало не своје "дрво", али није им први пут. (извињавам се имели, она је иначе лековита и врело корисна биљка). За собом вуку Вука и Зелене (иначе мањинску странку троје Словака), ваљда због ових биљака јер то има везе са екологијом. И они формирају одборничку групу, из истих разлога као њихова "словенска браћа". Све то на терет буџета - народа, има се може се!

Не могу да разумем та мањинска национална већа. Који је њихов критеријум и интерес да дају некоме овлашћење да штити права њиховог народа, тамо где их има тако мало, а можда и нимало!?

А социјалисти? Е социјалисти, у коју ће те ви јадни не били, колону да се сврстате! Однеше вам ови "нови" све што се могло, сатераше вас у мишју рупу. Предлажем вам да се колективно сви овако џумле, прикључите њима пре ни што одлучите и позовете своје гласаче да заокруже Вучића.

Јесте да ће цена бити да ваш лидер звани "мајонез", јер се меша у све власти, добије премијерско место – машала: "Не можете ви да бијете колико ја могу да трпим - рече мазохиста, или ти политички полтрон и потрчко".

Када се дрво испречи тако да од њега не видите шуму, ма колико оно велико и лепо било, морате прихватити да ипак са вама нешто није у реду. Или имате слабу моћ запажања, или вас памћење слабо служи.

Саша напред, а иза њега војвођански сепаратисти, Сорошеви плаћеници, западни амбасадори, а пре свих Шутановац и Живковић.

Вук напред, а иза њега Борис и Веља. Чанак и Чеда још увек лутају, слаб им компас (магнетна игла реагује само на веће количине кованог метала) па не могу да се одлуче у коју ће шуму.

Знате ли да ипак има неко ко вам нуди нешто другачији поглед са чисто српског становишта на стварност, другачији пут и решења - дела, а не обећања.

Ако ништа друго немамо шта да кријемо ни иза дрвета ни у шуми – Двери и Бошко Обрадовић!

Информативна служба Двери Горњи Милановац




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.903.343 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)