Парезановић: Идеја о бојкоту избора осмишљена у страним амбасадама 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Парезановић: Идеја о бојкоту избора осмишљена у страним амбасадама
Trenutno na sajtu: 454       |       Podeli:
12.11.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Народни посланик Марко Парезановић тврди да најава бојкота избора од стране Саше

Јанковића и Бошка Обрадовића у истом дану није нимало случајна. Парезановић сматра да се ради о незрелом, кукавичком, али веома опасном плану који је добро искоординиран и осмишљен у одређеним страним амбасадама.

У саопштењу за медије Парезановић каже:

"Опозиција има два реална проблема. Први је тај што немају никакав ауторитет, идеју и углед међу грађанима, а други што не могу међу собом да се гледају очима. То је логично јер су се заједно 12 година такмичили ко ће више да опљачка Србију. Зато је потребно да се уједињују око интереса и сопственог политичког опстанка. А то једино могу да ураде страни центри моћи својим ауторитетом и новцем.

Тврдим и да постоји план изазивања немира на улицама Србије, чији смо први део видели после најчистије и најубедљивије победе Александра Вучића на председничким изборима, када су ’протестима’ покушали да блокирају земљу и испровоцирају сукоб. На њихову несрећу, а срећу грађана Србије, било их је премало.

Други део плана је да у случају парламентарних избора, из страха од убедљивог пораза, позову на бојкот и протесте који би се завршили на дан избора када би покушали да изведу своје присталице на улице и блокирају изборни процес. То би требало, по већ виђеном сценарију, да пошаље сигнал у свет да је Србија нестабилна и ризична земља. О каквим људима је реч најбоље говори недавна изјава Вука Јеремића, да је питање дана када ће се у Србији догодити терористички напад.

Када слушамо ДОС-овске приче о слободним изборима, не можемо да заборавимо да су они на власт дошли уз линчовање новинара, а да су затим врло брзо успоставили тотални медијски мрак, не можемо да заборавимо на приватизацију Вечерњих новости, Ђиласа и Мишковића који су заједно купили лист Прес, на хапшење старијег Родића када Курир није био послушан, да су Ђиласова ’Директ медиа’ и Шаперов ’’Erikson McCann’ званично господарили медијским небом Србије и волшебно закупљивали сваку секунду огласног простора на РТС-у по неколико година унапред. Наравно, тадашњи заштитник грађана Саша Јанковић се тим поводом није оглашавао. Њему је све било потаман, а за своје ћутање сваког месеца примао је 3000 евра народних пара.

И сада ће Бошко Обрадовић са овим ликовима да одређује медијска правила, да уређује програме приватних телевизија и одређује ко ће колико да буде заступљен. Ваљда им је мало што не силазе са Н1, можда немају довољно насловних страница у Куриру, Блицу, Данасу, Времену, НИН-у, можда их нема довољно на порталима Бирн-а, Крик-а... па хоће поново све медије у Србији да ставе под своју ’шапу’.

Зато никога не треба да чуди када у једном дану Јанковић, Јеремић, Ђилас, Шутановац, Обрадовић и остали, дају потпуно идентичне изјаве. Можда се нису лично видели, али им је исти газда рекао шта да кажу. Из њих увек говори неки трећеразредни страни чиновник", закључује Парезановић.

 

Марко Парезановић, народни посланик и повереник СНС Чачак

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.772.141 посета
Тренутно на сајту: 455 посетилац(a)