Додељена средства за суфинансирање пројеката од јавног интереса 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Додељена средства за суфинансирање пројеката од јавног интереса
Trenutno na sajtu: 527       |       Podeli:
04.06.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Већници су на 62. седници Општинског већа донели Решење о расподели средстава

за суфинансирање пројеката удружења у областима од јавног интереса на територији општине Горњи Милановац у 2019. години.

Издвојена су средства у износу од 500.000,00 динара за реализацију социо-хуманитарних програма. Тиме ће се унапредити рад Фонда за слабовиду и слепу децу, Друштва дијабетичара, Удружења родитеља деце са сметњама у развоју-Горњи Милановац, Регионалног инклузивног центра- Горњи Милановац, Међуопштинске организације слепих – Чачак и Кола српских сестара.

Средства у износу од 1.312.880,00 динара распоређена су за финансирање осталих програма који који искључиво и непосредно следе јавне потребе. У питању су Кинолошко удружење „Таковски устанак“, Удружење грађана „Еко-око“, Радио-клуб Горњи Милановац, Млади таковског краја, Организација резервних војних старешина Горњи Милановац, Мото-клуб „Lonely riders“, Удружење македонаца моравичког округа „Даме Груев“, Удружење грађана „СЦИО“, „ГМ оптимист“, Удружење ратних војних инвалида и породица погинулих бораца, Друштво за неговање традиција ослободилачких ратова Србије до 1918, „СУБНОР“, Ловачко удружење „Војвода Милан Обреновић“ и Друштво српско-руског пријатељства „Таково“.

Иначе, општинска управа је расписала Јавни конкурс за финансирање програма од јавног интереса, а прелиминарне листе су 22. априла објављене на сајту ЕУправе Републике Србије и интернет презентацији општине, уз позив подносиоцима да поднесу евентуалне приговоре на листу у року од 8 дана од објављивања. Од пристигле 22 пријаве, 20 је ушло у поступак разматрања, вредновања и бодовања, док пријаве Друштва учитеља и Феријалног клуба нису испуниле задате услове.

Конкурсна пријава Друштва учитеља није испунила услове конкурса, јер су у обрасцу буџета за реализацију програма, предвиђени трошкови само за студијско путовање. Такође, на листи финансираних удружења није се нашао ни Феријални клуб Горњи Милановац, јер у документацији није поднет образац буџета за реализацију програма.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac dodeljena sredstva sufinansiranje javni interes

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.905.185 посета
Тренутно на сајту: 528 посетилац(a)