Већници сутра о постављању новог начелника Општинске управе 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Већници сутра о постављању новог начелника Општинске управе
Trenutno na sajtu: 454       |       Podeli:
22.11.2018 | 0 коментар(а)



Прибој – Председник општине Прибој Лазар Рвовић, сазвао је за петак 23. новембар, 43. седницу Општинског већа

на којој ће се наћи 14. тачака дневног реда.

Већници ће утврђивати предлоге Одлука о измени Плана генералне регулације градског подручја и утврђивању урбанистичких зона обавезног инвестиционог одржавања и унапређења својства зграде.

Пред већницима ће се наћи утврђивање предлога Одлуке о бесповратном суфинансирању активности на инвестиционом одрђавању и унапређењу својстава зграда, поступку доделе средстава, проценту учешћа и условима под којим општина Прибој учествује у финансирању активности одржавања.

Они ће утврђивати предлоге Одлука о награђивању талентованих студената поводом Дана општине, измену Одлуке о локалним и комуналним таксама на територији општине, давању сагласности на одлуку Надзорног одбора о расподели добити и покрићу губитка ЈКП ,,Услуга” и о одржавању чистоће на спортским теренима.

Утврђиваће предлоге одлука о успостављању сарадње и удруживања са градовима и општинама у сливу реке Дрине.

Већници ће доносити Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2019. годину и о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине.

Такође, већници доносиће решења о образовању Комисије за капиталне инвестиције општине и о постављању начелника Општинске управе.

Седница ће се одржати у канцеларији Председника општине са почетком у 10 часова.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj sednica opstinskovece donosenje resenje nacelnik opstinskauprava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.853.553 посета
Тренутно на сајту: 454 посетилац(a)