Летње духовне вечери завршавају се дебатом о актуелној политичкој ситуацији 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Летње духовне вечери завршавају се дебатом о актуелној политичкој ситуацији
Trenutno na sajtu: 569       |       Podeli:
11.09.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Овогодишња манифестација Летње духовне вечери, завршавају се вечерас округлим столом о актуелној политичкој ситуацији.

Како је најављено на скупу ће учествовати председник Здраве Србије Милан Стаматовић, председник Удружених синдиката Србије „Слогаˮ Жељко Веселиновић и председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић.

Летње духовне вечери су традиционална културна манифестација у Чачку, која се у летњим месецима у организацији Двери одржава на отвореном простору у строгом центру града већ 12 година.

До сада је одржано више десетина различитих програма: трибина, промоција, пројекција филмова, концерата, округлих столова... Гости Летњих духовних вечери у Чачку су најпознатији српски духовници, интелектуалци, књижевници, публицисти, уметници...

Идејни творац Летњих духовних вечери у Чачку је Бошко Обрадовић, а програм реализује Организациони одбор, који од 2013. преузима да води издавачка кућа „Catena mundiˮ из Београда, која се бави издаваштвом духовне и националне литературе.

Данашњи програм почиње у 19 часова у дворишту КУД Абрашевић (у случају кише сала скупштине града Чачка).

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.396.692 посета
Тренутно на сајту: 569 посетилац(a)