Лазовић: Годину завршавамо oдличним резултатима 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Лазовић: Годину завршавамо oдличним резултатима
Trenutno na sajtu: 363       |       Podeli:
08.11.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица - Председник општине Ивањица Зоран Лазовић рекао је да ову годину завршавају са одличним резултатима, иако су пет месеци

имали проглешену ванредну ситуацију.

„Санирали смо и реконструисали некатегорисане путеве у подголијском крају. За 18 дана у сарадњи са Војском Србије смо урадили 40 километара путева. Имали смо редовна одржавања на преко 70 км. Са учешћем грађана у овој години завршавамо 11 км асфалтних путева, јер смо одлуком скупштине дали једну добру мотивацију да грађани на свој динар од општине добију три односно два динара, зависи од дужине пута”, истакао је Лазовић за Глас западне Србије.

Према његовим речима ове године урађена је и обалоутврда на реци Моравици у дужини преко 250 метара, где је вредност радова износила око 78 милиона динара.
„Такође, рађена је и реконструкција Црњевачког моста у вредности од 30 милиона динара. Затим уложено је у просвету, у школу „Кирило Савић” преко 20 милиона динара, у школу у Међуречју уложено је 27 милиона, у ОШ „Сретен Лазаревић” у Приликама за грејање у сали издовјено је 6,5 милиона динара. Кренула је изградња дечијег вртића који је већ у подмаклој фази а износ ових радова је 78 милиона динара. У гасификацију Ивањице уложено је 7,5 милиона евра, где се завршетак прве фазе очекује крајем месеца. Уложили смо у магистрални цевовод преко шест километара азбесних цеви. Чека нас и замена цеви приликом реконструкције главне улице и остаје нам после један крак од 300 метара од Лучке реке до главног водовода”, наводи председник општине Ивањица.

Лазовић истиче да имају доста планова и за следећу годину и да припремају буџет за то.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IVanjica Zoran Lazovic investicije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.900.433 посета
Тренутно на сајту: 364 посетилац(a)