Ево колико доласке наплаћују српски деда мразеви 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ево колико доласке наплаћују српски деда мразеви
Trenutno na sajtu: 357       |       Podeli:
03.12.2017 | 0 коментар(а)



Дружење с Деда Мразом и његовим помоћницима кошта од 1.200 до 44.000 у зависности од термина и врсте представе,

а од ове године могуће је и скајповање са омиљеним дечјим ликом.

Прве резервације Деда Мраза почеле су још у октобру, а он први пут излази на терен 10. децембра и ради до 4. јануара. Анимација траје око сат времена, али може и дуже ако деца и родитељи то желе.

Однедавно је доступно скајповање с Деда Мразом, који из аутентичног амбијента анимира децу, а програм почиње већ 9. децембра и кошта 1.500 динара за 20 минута програма. Како се ближе празници, скајповање је скупље па 31. децембра око поноћи кошта око 3.000 динара.

"Од ове године увели смо нову понуду из простог разлога што је разговор путем Скајпа јефтинији, а приступачнији и оним родитељима који живе у мањим местима. Припремљен је специјални студио у ком су кућа Деда Мраза, камин и јелка, како би све било уверљиво", каже Мирослав Бронзић, организатор у једној београдској агенцији.

Како каже, размишљали су и о томе како да деци уруче пакетић. Досетили су се да у договору с родитељима кажу детету да је поклоне донео стидљиви вилењак.

"Деда Мраз ће детету преко Скајпа рећи да провери испред врата куће или стана, где ће га чекати поклони", истиче Бронзић.

Одраније постоји могућност да дете добије и писмо од омиљеног лика с брадом, што представља посебан доживљај који малишани препричавају месецима па писмо носе свуда са собом.

Деда Мраз долази и кући, што родитеље кошта од 1.200 у првој половини децембра до 6.500 динара за гостовање пред поноћ.

"Одлучили смо да први пут позовемо Деда Мраза да нам дође у кућу. У фирми немамо ништа организовано, па нам ова услуга много значи. Коштаће нас око 1.500 динара, а исто би нас изашло да смо купили све реквизите да се муж маскира", наводи Бојана Девић из Зрењанина.

Занимљиво је да деца према Деда Мразу имају поштовање и велику трему и, како кажу у агенцијама, увек признају несташлуке које су починили. Ако проблем постоји, као што је одвикавање од цуцле или то што дете неће да се одвоји од плишане лутке, и ту има помоћи.

"У већини случајева дете поклони цуцлу Деда Мразу. Слично је и са дечјм несташлуцима, а малишани буду крајње збуњени, јер им није јасно како то Деда Мраз зна баш све и у већини случајева буду послушни", прича Маша Обрадовић из новосадског студија.

Цене су знатно веће ако долазак подразумева виле и вилењаке, те у једној новосадској агенцији достиже и 44.000 динара, колико је потребно издвојити за богатији дечју представу.

"Ангажовали смо у фирми аниматоре. Око 20 родитеља има малу децу, па свако плаћа око 1.000 динара за сат времена представе", каже Дамир Тепић из Новог Сада.

Издатке ће имати и родитељи који ће се обући као Деда Мраз и налепити браду. Костим Деда Мраза кошта од 1.000 до 6.000 динара, а изнајмљивање одела је око 1.700 динара.

Блиц




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.477.592 посета
Тренутно на сајту: 357 посетилац(a)