ГГ “Један тим”: Избори у Лучанима нису били демократски 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
ГГ “Један тим”: Избори у Лучанима нису били демократски
Trenutno na sajtu: 312       |       Podeli:
20.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - Након завршених локалних избора у Општини Лучани, Информативна служба ГГ “Један тим” огласила се саопштењем у ком се наводи.

“Правила фер плеја налажу да се честита победнику, поздраве учесници и да се живот у заједници настави даље у уверењу да је народ бирао и изабрао оно што је најбоље за њега. Група грађана „Један тим“ неће то учинити јер нити су били фер услови, нити се осећа поражено а свакако не мислимо да су грађани слободно и демократски изабрали најбоље за општину.

Проблем нам представља и чињеница да не знамо ни коме да честитамо; господару Вучићу који је можда био кандидат за председника општине; или неком од више кандидата који су фигурирали као евентуални председници; или можда општинама Панчево, Вршац, Шид, Косовска Митровица и другима који свакако имају заслуге за овакав резултат. Десило се управо оно на шта смо указивали све време грађанима, били смо дневна помпезна вест, обичан проценат за једно вече а оно што нам је остало може се поредити са Гучом када прође Сабор трубача и оде рингишпил.

Знамо и шта следи, агонија, опет подела у владајућој странци чији ћемо таоци бити наредне четири године, нефункционалност и несарадња носилаца власти, локални парламент још послушнији и нестручнији.

Група грађана „Један тим“ се захваљује свим бирачима који су нас својим гласом подржали, који се нису дали уплашити ни уценити. Ваш глас итекако има тежину и зато га се толико плаше. Понудили смо идеје, квалитетне људе и програмску кампању и поносни смо на сваки глас јер је добијен поштено и даје наду да се ствари могу променити у будућности.

О даљем партиципирању у локалном политичком животу и начину деловања „Један тим“ ће донети одлуку у наредним данима, као и до сад јединствено и независно. Оно што је сигурно, под оваквим околностима више нећемо учествовати на изборима док се не обезбеди минимум услова, за почетак тајност гласања, а бићемо жестоки критичари владајућој гарнитури и подсећаћемо их на предизборна обећања. Још нам дугују и са избора од пре четири године. Радоваћемо се хиљадама радних места, још једној фабрици у Гучи, спортској хали у Лучанима, стотинама километара новог асфалта, милионима евра улагања, ауто-путу и осталим благодетима. Имате апсолутну већину и никог да вас спречава какву год одлуку донели, па да вас видимо. Или смо то већ једном и гледали у претходне четири године”, написано је у саопштењу Информативне службе ГГ “Један тим”.

 

Глас западне Србије

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


opozicija izbori gg jedan tim

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.375.735 посета
Тренутно на сајту: 313 посетилац(a)