Кампања бојкота избора кренула из Чачка, караван “Ослобођење” иде у обилазак Србије 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Кампања бојкота избора кренула из Чачка, караван “Ослобођење” иде у обилазак Србије
Trenutno na sajtu: 592       |       Podeli:
18.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Промотивни караван Српског покрета Двери под називом “Ослобођење” кренуо је
Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

данас у обилазак Србије из Чачка, у оквиру заједничке кампање бојкота избора српске опозиције.

“Из Чачка, Шумадије и западне Србије увек је почињало ослобођење, тако да и данас караван под називом “ Ослобођење” креће из Чачка са жељом да допремо до сваког човека , села и града како би смо образложили разлоге за бојкот Скупштине, бојкот избора и истовремено представимо грађанима програм од 55 мера за побољшање живота у Србији, породичну политику Српског покрета Двери али и истовремено покренемо петицију којом скупљамо потписе подршке грађана против мигрантске политике актуелне власти”, рекао је Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери.

Обрадовић је истакао да га посебно радује што је кампања бојкота избора званично почела из града на Морави.

“Ова наша кампања бојкота избора званично почиње из Чачка , што се ми из Моравичког округа посебно радујемо, колеге из Пожеге, Ивањице, Горњег Милановца и Чачка овде су да заједно започенемо централни почетак овог Каравана . Данас смо кренули из Мрчајеваца, са жељом да покажемо колико нам је стало до српског села, сељака и да поручимо да га никада нећемо заборавити. Колико смо ишли у градове, толико ћемо ићи и у села и образложити одлуку о бојкоту избора,а уједно представити своју породичну и другу политику”, додао је Обрадовић.

Он је позвао грађане да се одазову и посете караван широм Србије и да се директно, без посредника упознају са активностима и програмом Двери.

“Ово је јединствена прилика за сваког грађанина који је о нама чуо на свим медијима најгоре и вероватно нас уопште не познаје, да у једном директном контакту са нама може да поразговара, чује шта су то Двери , који је наш програм, упозна се са нашом породичном политиком и директно се без режимских посредника информише и упозна са Српским покретом Двери”, рекао је Бошко Обрадовић.

Он је додао да је потписивање петиције Двери против мигрантске политике власти на свим нивоима започета у Чачку и да од данас креће широм Србије.

“Кроз промотивни породични караван обићићемо Србију, сутра смо у Краљеву, Врњачкој Бањи, прекосутра у Трстенику и Крушевцу, након тога у Смедереву, Пожаревцу, Нишу и Лесковцу, а потом следе и сви други крајеви Србије, где ће упоредо бити одржаван и караван за подршку петицији против мигрантске политике актуелне власти. Ми нисмо Немачка да можемо да апсорбујемо толики број миграната”, поручио је Обрадовић.

Обрадовић је истакао да је Српски покрет Двери на позицији политике коју заступа Вишеградска четворка (Мађарска, Пољска, Чешка и Словачка) које бране своје државне границе и које не дозвољавају неконтролисани улазак миграната на њихову територију.

“С обзиром да се ради о четири чланице ЕУ, сматрамо да имамо пуно право да и ми овде у Србији заступамо исту такву политику која заправо гарантује безбедност грађанима и не дозвољава промену структуре становништва у Србији”, казао је лидер покрета Двери.

Према његовим речима разлог зашто су Двери у последња три дана мета “невероватне, ненеормалне и невиђене хајке на свим медијима” јесте тај што ову петицију против мигрантске политике власти потписују и чланови и бирачи владајућих странака а између осталог највише чланови и бирачи СНС.

“Они имају велики проблем да објасне својим бирачима зашто се залажу за трајно насељавање миграната у Србији. То нас неће спречити да овај караван крене и иде широм Србије у наредна два месеца да допремо до сваког грађанина, да свако добије материјал о томе шта су опасности и последице мигрантске кризе, шта су конкретне мере наше породичне политике, како да свака породица у Србији живи боље и лепше и наравно шта су свих 55 мера Двери за побољшање живота у Србији и на крају зашто бојкот”, тврди Обрадовић.

Он је нагласио да је кампања бојкота кренула и као и да се и друге колеге из Савеза за Србију налазе се на терену у својим појединачним страначким кампањама.

“Од сутра креће и заједнички караван широм Србије, прва конвенција бојкота, након оне велике београдске, сутра у 18 сати на Ђачком тргу у Крагујевцу, а онда идемо даље широм Србије”, закључио је Бошко Обрадовић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak dveri karavan migrantska politika bojkot izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.104.897 посета
Тренутно на сајту: 592 посетилац(a)