Мрдовић: Заговорник сам широке коалиције након јунских избора 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Мрдовић: Заговорник сам широке коалиције након јунских избора
Trenutno na sajtu: 671       |       Podeli:
03.06.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Председник Скупштине општине Прибој Борис Мрдовић сублимирао је рад локалног парламента у протекле четири године.
Председник Скупштине општине Прибој Борис Мрдовић, фото: ГЗС

„Сматрам да је био успешан, али исто тако да увек може бити боље. били смо мотор развоја општине, показали смо јединство, културу дијалога и понашање. Дали смо приоритет инфраструктурним пројектима који су довукли значајна средства у локални буџет из Републике. Наспрам неких минулих времена и општина у суседству где смо имали и деструкцију и декаденцију и свађалачке наступе, ми у Прибоју смо показали неки завидан ниво културе и дијалога. И то је био мој задатак, да направим једну хармоничну ситуацију у функционисању одборничких клубова и коалиције. Ми смо ове четири године били коалиција људи која је радила у интересу ове средине. Мислим да нам је и квалитет одлука био добар, а показали смо и ефикасност. Има ту и неке мањкавости, као што су електронске управе у смислу пословања и то ће сасвим сигурно бити реализовано у наредном периоду јер је низ договора направљено у том правцу”, рекао је он.

Мрдовић каже да ће после избора бити заговорник формирања широке коалиције а све у правцу успеха Прибоја.
„Потреба за стручном радном снагом у овом временима је велика и не можемо сами да неке велике пројекте решавамо. Потребни су нам јаки пројектни тимови и модеран начин рада, пре свега ка државном нивоу власти и међународним организацијама и да завршимо све оно што смо започели. Треба да негујемо мултикултуралност и мултиетничност”, додао је актуелни председник СО Прибој.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj izbori koalicija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.966.063 посета
Тренутно на сајту: 672 посетилац(a)