Бошко Обрадовић: Подржавамо закаснелу Вучићеву борбу против беле куге 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Бошко Обрадовић: Подржавамо закаснелу Вучићеву борбу против беле куге
Trenutno na sajtu: 495       |       Podeli:
19.03.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник државе Александар Вучић пре неколико дана изнео је мере борбе за раст наталитета у Србији оценивши то државним приоритетом

број један, што према речима лидера Двери Бошка Обрадовића, представља праву политичку сатисфакцију јер су преузели њихов програм.

„Од уласка Двери у политику 2012. ми говоримо о томе. Чак сам лично 2016. мандатару за састав нове владе предао читав елаборат на тему наталитета. Не знам шта су чекали шест година да схвате да је бела куга проблем број један.

„Желим да сугеришем комплетној власти да обрате пажњу на све конкретне мере породичне политике са којом је изашао Српски покрет Двери и да их одмах узму и примене, и да ми са тим нећемо имати никакав проблем. Како се касније не би испоставило да је оно што је речено мало и недовољно и да се нисмо померили у решевању проблема беле куга.

Према његовим речима нису довољни само финансијски постицаји, то је само један минијатурни део који треба да се уради. Пре свега кључ је у промени пореске политике.

„У Европи се тај систем показaо као ефикасан, са сваким дететом мора да вам се смањује порез на имовину, тиме држава помаже породици”, каже Обрадовић.

Ових дана ће савет за породичну и социјалну политику Двери изађи са детаљном анализом предложених мера и тиме дати свој конструктивни допринос.

Глас западне Србије

ОПШИРНИЈЕ У ВЕСТИМА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ КОЈЕ МОЖЕТЕ ГЛЕДАТИ

ОД 17:00 ЧАСОВА НА ОВОМ ПОРТАЛУ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.414.253 посета
Тренутно на сајту: 495 посетилац(a)