Јовановић: „Ако се уведе 24 часа забрана кретања, наша општина ће бити у проблему“ 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Јовановић: „Ако се уведе 24 часа забрана кретања, наша општина ће бити у проблему“
Trenutno na sajtu: 365       |       Podeli:
31.03.2020 | 0 коментар(а)



Топола – Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће, ако се не промени понашање грађана, бити спреман да влади

предложи увођење полицијског часа на 24 часа. То би, за општину Топола која је претежно пољопривредна општина био велики проблем, сматра председник Скупштине општине Топола Драган Јовановић.

„Имамо проблем са кретањем наших мештана на сеоском подручју и ја молим нашег председника  да не уводи од среде забрану кретања од 24 часа за општине које су претежно пољопривредне и имају потребу за радном снагом. Ако се то деси ми смо у проблему, људи морају да раде да би прехранили породице.  Стално пишемо потврде за лица која откупљују млеко, за оне који млеко предају, затим за људе који превозе надничаре као и за раднике сезонце“- рекао је Јовановић и нагласио да у Тополи још увек нема заражених корона вирусом.

„Немамо дијагностикован ни један случај COVID – 19 на територији наше општине, свако јутро перемо улице, дезинфикујемо тротоаре кренућемо ове седмице  и дезинфекцију стамбених зграда“- изјавио је за ТопПрес председник СО Топола.

Он је мишљења да би карантин и забрану изласка из градова требало увести у местима где су жаришта вируса а не тамо где нема оболелих.

Указао је и на проблем затварања пијаца, јер су како каже, поново пољопривредници на губитку.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Topola problem zabrana kretanje jovanovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.382.328 посета
Тренутно на сајту: 364 посетилац(a)