Чачански мотокрос возачи започели припреме за овогодишњу такмичарску сезону 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чачански мотокрос возачи започели припреме за овогодишњу такмичарску сезону
Trenutno na sajtu: 452       |       Podeli:
26.01.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Чланови два наша мотокрос клуба „Танаско Рајић" и АМСК „Терморад Чачак" управо су се вратили из Македоније,

где су започели припреме за наступајућу такмичарску сезону. На стази „Милци" у граду Гевгелија близу границе са Грчком, добродошлицу возачима приредили су домаћини, чланови МЦЦ „Гевгелија".

Тренинзи су били интензивни и веома корисни, истичу мотоциклисти. Стаза је била добра, није захтевала додатне припреме, а време нас је добро послужило, изузев једног дана када је дувао јак ветар, истиче Ђорђе Бабић који је на припремама био механичар возачима два чачанска клуба.

У наредну сезону екипа „Танаско Рајић" ће ући у појачаном саставу, бар што се тиче МX2 класе. Наиме, њима се придружио Никола Милојковић, коме ће ово бити дебитантска сезона, али судећи по његовој упорности овај млади возач има озбиљне намере. У истој екипи је и млађани Вук Ћајић, вишеструки вицешампион у класи МX65. Вук је претходне сезоне возио за званичну репрезентацију МСС, а боје Србије је бранио на укупно 8 трка у иностранству.

Чачанин Алекса Милосављевиц, који вози за Терморад АМСК "Чачак", ове године окушаће срећу у већој и јачој класи, класи МX2 јуниор. Алекса је вишеструки шампион Србије у класама МX65 и МX85. Добитник је златне кациге МСС, као и награде града Чачка за најбољег спортисту.

Сад већ искусни, ветеран мото спорта, Душко Пауновић из екипе "Танаско Рајић", није штедео у саветима својим млађим колегама. Искуство, динамика вожње као и методологија рада једне су од карактеристика које посједује овај нас познати МX возач.
Наредне припреме чачански возачи планирају почетком фебруара, али у појачаном саставу. Дестинација је већ позната, Македонија и Грчка.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.496.933 посета
Тренутно на сајту: 453 посетилац(a)