Заказана четврта седница Скупштине општине Топола 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Заказана четврта седница Скупштине општине Топола
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
28.10.2020 | 0 коментар(а)



Топола – Председник СО Топола, Миодраг Миловановић сазвао је за четвртак 29. октобар, 4. седницу Скупштине општине Топола. Пред одборницима ће се наћи дневни ред сачињен од 45 тачака.

Одборници ће разматрати извештај о припремљености система одбране од града на територији Радарског центра Букуља за сезону 2020. годину, као и аналитичку оцену стања безбедности саобраћаја, услова и проблема у његовом одвијању на подручју ПС Топола од 01.01. до 30.06.2020. године.

Пред одборницима ће се наћи предлог решења о разрешењу председника и чланова Наздзорног одбора ЈКСП ,,Топола“, предлог решења о именовању председника и чланова Надзорног одбора ЈКСП ,,Топола“ Топола.  Предлог решења о разрешењу и именовању чланова Управног одбора Предшколске установе ,,Софија Ристић“ Топола, Предлог решења о именовању чланова Школског одбора Средње школе „Краљ Петар I“ Топола, Предлог решења о именовању чланова Школског одбора ОШ „Милан Благојевић“ Наталинци, Предлог решења о именовању чланова Школског одбора ОШ „Живко Томић “ Доња Шаторња, Предлог решења о именовању председника и чланова Управног одбора Туристичке организације „Опленац“ Топола, Предлог Решења о именовању председника и чланова Надзорног одбора Туристичке организације „Опленац“ Топола, Предлог решења о именовању председника и чланова Управног одбора Библиотеке „Радоје Домановић“ Топола,  Предлог решења о именовању председника и чланова Надзорног одбора Библиотеке „Радоје Домановић“ Топола. Предлог решења о разрешењу и именовању члана Одбора за прописе и управу Скупштине општине Топола, Предлог решења о разрешењу и именовању члана Одбора за урбанизам, грађевинарство и стамбено-комуналне делатности Скупштине општине Топола.

Одборници ће разматрати Извештај о раду Центра за социјални рад ,,Сава Илић“ Аранђеловац – Одељење у Тополи за општину Топола за 2019. годину, Извештај о раду и финансијском пословању за период  јануар – децембар Дома здравља ,,Свети Ђорђе“ Топола, Извештај о раду Општинске управе општине Топола за 2019. годину.

Такође ће се разматрати Извештај о реализацији Годишњег плана рада Предшколске установе ,,Софија Ристић“ Топола за школску 2019/2020. годину, годишњи план рада Предшколске установе ,,Софија Ристић“ Топола за школску 2020/2021. годину, правилник о организацији и систематизацији послова Предшколске установе „Софија Ристић“ Топола, правилник о изменама Правилника о раду Предшколске установе ,,Софија Ристић“ Топола.

Седница ће се одржати у сали биоскопа са почетком од 10 часова.

Подсећамо, претходна, трећа седница СО Топола није одржана јер одборници нису са довољним бројем гласова подржали предложени Дневни ред.

ГЗС/ ТопПрес

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Opstina topola skupstina dnevni red

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.455.124 посета
Тренутно на сајту: 396 посетилац(a)