У Народном позоришту Ужице одиграна представа „Исповест порно диве” за једног гледаоца 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
У Народном позоришту Ужице одиграна представа „Исповест порно диве” за једног гледаоца
Trenutno na sajtu: 473       |       Podeli:
07.05.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Синоћ је у Народном позоришту Ужице изведена 550. премијера. Реч је о ауторском

пројекту Слободана Обрадовића и Тање Јовановић „Исповест порно диве” по мотивима романа „Пати Дифуса и друге ствари” Педра Алмодовара.

Ауторски пројекат Слободана Обрадовића И Тање Јовановић у форми монодраме „Исповест порно диве“, настала по мотивима романа Педра Алмодовара „Пати Дифуса и друге ствари“, упознаје нас са женом која са много ироније, а без много двоумљења, дефинише себе као особу која води главну реч у времену у којем живи. Алмодовар је своју јунакињу креирао у периоду уметничког процвата насталог након Франкове диктатуре, али њена дрскост и духовитост, која егизстенцију своди на есенцијално, нимало не губи оштрину у околностима наше свакодневице. Филозофија Пати Дифусе једноставно поручује да све догађаје увек треба посматрати са позитивне стране, чак и онда када се све отме контроли или када се пређе граница „доброг укуса“. Истовремено, то је и шармантна прича о жени са друштвене маргине која у тескобној садашњици одлучује да се одупре апатији и пронађе праву љубав.

Представа се, због ауторског концепта, изводи у позоришном салону за једног гледаоца. Прва реприза заказана је за вечерас од 20 часова, а наредни термини у овом месецу су од 10. до 15. маја и 24. и 26. маја од 20 часова.

Карте се могу купити на билетарници позоришта од 14 до 20 часова по цени од 1 500 динара.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice pozoriste premijera ispovest porno dive

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.419.879 посета
Тренутно на сајту: 474 посетилац(a)