Друга жртва короне у Чачку 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Друга жртва короне у Чачку
Trenutno na sajtu: 502       |       Podeli:
08.04.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Од 21 узорка, два су позитивна ,а међу особама код којих је потврђен корона вирус
Друга жртва короне у Чачку, Фото: ГЗС

јесте и пацијент који је претходног дана преминуо услед акутног срчаног попуштања, најновији су подаци Радног тима за праћење корона вируса.

„ Током јдана биће узето 49 узорака од тога 28 у Чачку, а 21 у Лучанима, Горњем Милановцу и Ивањици. COVID-19 до сада је потврђен у 32 случаја у Чачку, шест у Горњем Милановцу, три у Лучанима и један у Ивањици. У пријемно тријажној амбуланти билонице било је девет прегледа, као и четири пријема, тако да сада на инфективном одељењу лежи 15 пацијената”, рекао је др. Аксентије Тошић, директор ЗЗЈЗ.

У свим амбулантама Дома здравља било је укупно 12 пацијената са повишеном температуром и само је једна пацијенткиња упућена ка болници, док је код четири корисника старачког дома у Качулицама уочено да имају повишену телесну температуту и њихово стање се прати. Они су одмах изоловани у посебну зграду и током дана биће здравствено збринути, додао је Тошић.




ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


korona bolnica cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.415 посета
Тренутно на сајту: 503 посетилац(a)