Дино парк на Златибору обара све рекорде посећености 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Дино парк на Златибору обара све рекорде посећености
Trenutno na sajtu: 349       |       Podeli:
14.02.2021 | 0 коментар(а)



Чајетина - На радост више од 30.000 гостију, колико се очекује да ће стићи на Златибор током предстојећег празника, туристички локалитети и
Садржаји прилагођени свим узрастима, фото: РИНА

атракције свакодневно ће бити отворени за посете, пише агенција РИНА.


"Оно што завређује највећу пажњу великог броја туриста јесте новоотворена Голд гондола, која повезује центар Златибора и највиши врх Торник. Гондола ће радити сваког дана од 09.30 часова, а почетна станица налази се недалеко од центра и Краљевог трга, иза златиборске пијаце. Последња вожња у току дана, са почетне станице на Златибору је у 15.00 часова, а последња вожња са крајње станице је у 16.00 часова. Подсећамо да се најдужом гондолом на свету до сада провозало преко 30.000 људи, за непуних месец дана од отварања", рекао је Владимир Живановић директор ТО Златибор.


У снегу и зимским активностима може се уживати и у центру Златибора. У оквиру Авантура парка налази се скијашки центар који се простире на три хектара и располаже са три ски стазе. Стазе су покривене системом за вештачко оснежавање, па ће Ски авантура бити отворена за посетиоце сваког дана од 09.00 до 19.00 часова.

Дино парк један од најпосећенијих локалитета на Златибору, фото: РИНА


"У протекла два месеца кроз Дино парк прошло је око 17.000 посетилаца. Трудили смо се да садржаје ускладимо са потребама свих генерација. Како за омладину, тако и за оне мало старије. Доступан је зип лајн за малишане и за одрасле. Вештачка пена, спортски терени, ергела коња и мини зоо врт", рекла је за РИНУ, Славица Марић пр Дино парка.


Велики тематски Дино парк своја врата посетиоцима отвара сваког дана од 10.00 до 17.00 часова, а локалитети у околини Златибора такође ће бити отворени за обиласке. Стопића пећина радиће саког дана од 09.30 до 16.30 часова, музеј "Старо село" Сирогојно од 09.00 до 16.00 часова, док је водопад у Гостиљу могуће обићи од 09.00 до 16.30 часова сваког дана.

Славица Марић, фото: РИНА


Иако је снег на Златибору протеклих дана падао мањим интензитетом, захваљујући системима за вештачко оснежавање и температури испод нуле, ски центар Торник је спреман да прими све љубитеље скијања и зимских спортова. Радно време скијалишта је сваког дана од 09.00 до 16.00 часова, а за скијаше и бордере отворене су све стазе осим црне стазе Змајевац. На ски центру Торник налази велики број ски школа и ски ренти где се може изнајмити опрема.


ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Dino park posecenost zlatibor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.482.740 посета
Тренутно на сајту: 349 посетилац(a)