Чачански напредњаци први предали изборну листу: Носилац - Милун Тодоровић 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Чачански напредњаци први предали изборну листу: Носилац - Милун Тодоровић
Trenutno na sajtu: 547       |       Podeli:
06.03.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Чачански напредњаци предали су изборну листу за предстојеће локалне изборе под називом “Александар Вучић – За нашу децу”
Први на листи Милун Тодоровић, фото: РИНА

и то је прва листа која је предата градској Изборној комисији. Према речима носиоца листе, Милуна Тодоровића, за 35 сати прикупљено је 3150 потписа, 750 за републичку и 2407 за локалну листу.

“На локалне изборе излазимо са листом од 75 кандидата за одборнике од којих 62 места припада члановима СНС и 13 нашим коалиционим партенрима. Две трећине су нова лица, млади и образовани људи, а једну трећину чине људи који су се већ доказали својим деловањем”, изјавио је Тодоровић.

 Из Градског одбора СНС предложено је четири кандидата за посланике: Марко Парезановић, Душан Радојевић, Милица Дачић и Биљана Јаковљевић.

“Уколико нам грађани на предстојећим изборима укажу поверење наставићемо да се боримо за њихову бољу будућност. Увек смо за још већи привредни развој, да се развија економија, граде фабрике и саобраћјнице”, навео је Тодоровић.

 На листи се налазе и имена грађана који су обележили историју Чачка: Радмило Мишовић, легенда српске кошарке, Божидар Плазинић, сликар, Славољуб Пипер, спортиста.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LISTA IZBORI SNS CACAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.189.450 посета
Тренутно на сајту: 548 посетилац(a)