Настављена реконструкција главних сеоских саобраћајница 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Настављена реконструкција главних сеоских саобраћајница
Trenutno na sajtu: 511       |       Podeli:
20.06.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - Након прошлогодишњих реконструкција главних саобраћајница ка Дрежнику, Равнима, Скржутима, Никојевићима

и Крвавцима и ове године је настављено са реконструкцијама кључних саобраћајница у селима, па је тако након завршеног посла у Љубањама на ред дошао пут од Турице преко Сињевца и Стапара, саопштено је на званичном сајту града Ужице.

По речима члана Градског већа Владимира Синђелића у току је извођење радова на реконструкцији деоница на овом путном правцу, али и на изградњи гредице на Сињевцу која има улогу да каналише атмосферске воде и заштити стамбене објекте.

„Поред своје основне улоге изградњом гредице проширили смо ову деоницу пута у Сињевцу, која ће бити пуно безбеднија за саобраћај“, навео је Синђелић и додао да су сви радови финансирани из градског буџета.

Када су у питању сеоске месне заједнице, у току је и извођење радова на изградњи нових и реконструкцији постојећих путних праваца у Качеру, Кремнима, Биосци и Рибашевини.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.201.237 посета
Тренутно на сајту: 512 посетилац(a)