Одборници сутра о изградњи котловског постројења „Међај” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Одборници сутра о изградњи котловског постројења „Међај”
Trenutno na sajtu: 523       |       Podeli:
28.05.2019 | 0 коментар(а)



Ужице – Председник Скупштине града Ужица Бранислав Митровић сазвао је за среду 29. мај, 32. седницу Скупштине

на којој ће се наћи 12 тачака дневног реда.

Одборници ће разматрати предлоге Одлуке о потврђивању мандата одборника Скупштине града и Одлуке о завршном рачуну града Ужица за 2018. годину са извештајем државне ревизорске институције.

Пред њима ће се наћи извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа чије оснивач град. Даваће сагласност на измене и допуне програма пословања ЈКП “Дубоко” Ужице за 2019. годину.

Разматраће извештај о раду ТО регије Западна Србија за 2018. годину и предлог одлуке о изградњи котловског постројења “Међај”.

Даваће сагласност на употребу имена града Ужица, доносити одлуке о изменама одлуке о утврђивању назива улица и других делова насељених места на територији града и разматрати предлог решења о образовању комисије за формирање листе кандидата за чланове надзорног одбора јавних предузећа.

Одборници ће доносити одлуке о разрешењу и именовању председника комисије за представке и притужбе, једног члана комисије за друштвене делатности и члана комисије за пољопривреду.

Седница ће се одржати у Великој сали Градске куће са почетком у 10 часова.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.195.108 посета
Тренутно на сајту: 522 посетилац(a)