Радови у току, ево како изгледа гранични прелаз Гостун 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Радови у току, ево како изгледа гранични прелаз Гостун
Trenutno na sajtu: 471       |       Podeli:
31.05.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље / Прибој – И док се границе са Босном и Херцеговином, Северном Македонијом и Албанијом отварају сутра, на
Радови на граничном прелазу са Црном Гором, фото: РИНА

прелзу Гостун који дели Србију са Црном Гором нема никавих промена. Кроз овај прелаз, до даљњег  пролази ће само по неко теретно возило, а радови на реконструкцији и даље су у току.

„Ми смо за потпуно отварање граница, са Црном Гором ради се о политизацији теме и они изнова проналазе одређене бројке, како би границу оставили затвореном. Све то је последица проблема који они имају са Србијом и српском православном црквом, а одлука тамошње власти иде само на штету грађана. Поред држава за које се сутра отврају границе, прелаз ће бити дозвољен у Бугарску, Мађарску и Грчку. Остало је да прецизирмао каква је ситуација са Хрватском, јер са сваком земљом мора билатерално да се преговара“, изјавио је за РИНУ, министар спољних послова Ивица Дачић.

Гранични прелаз Гостун, фото: РИНА

И док ће са суседном Црном Гором границе и даље бити затворене, Босна и Херцеговина још 28. маја донела је одлуку да отвори граничне прелазе са Србијом и то како је истакла, заменица председавајућег Савета министара и министарка спољних послова БиХ Бисера Турковић, на обострано задовољство.

Ова вест најважнија је за преко три хиљаде мештана пограничних села у општини Прибој, који су за време ванредног стања скоро два месеца били у великом проблему, јер су због чудно исцртане пограничне линије упућени на свакодневни прелазак границе, што им је за време епидемије било забрањено.

РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Radovi gostun

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.510.485 посета
Тренутно на сајту: 471 посетилац(a)