Огњен Милић и Александра Стевановић победници тениског турнира Чачак Опен-а 2021 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Огњен Милић и Александра Стевановић победници тениског турнира Чачак Опен-а 2021
Trenutno na sajtu: 446       |       Podeli:
12.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Огњен Милић, млади тенисер из Крагујевца поразио је петог играча Европе Александра Василева из Бугарске, док је Александра
Огњен Милић и Александра Стевановић победници тениског турнира Чачак Опен-а 2021, Фото: ГЗС

Стевановић из Бора била боља од Иване Лакић из Црне Горе.

Према речима Неша Пузића, председника и директора турнира,овај Чачак опен 2021. године најјачи је од почетка одржавања пре 21 годину.

Имајући у виду епидемијску ситуацију са корона вирусом, наш турнир је према речима судија и учесника који су ове године прошли Европске турнире, један од три најјача у Европи када је реч о играчима јуниорима до 14. година.
Након проглашења победника Чачак опен 2021  најављено је обележавање 30. година ТК Слобода које би требало да буде одржано када светски тенисер број 1, Новак Ђоковић буде имао времена да присуствује како би му се уручила захвалница за допринос српском тенису и нашем клубу.
Велике заслуге припадају и легендарном Боби Живојиновићу који је допринео развоју ТК Слобода и угледу овог клуба у Србији и свету. Тада ће се окупити сви победници тениског турнира од почетка његовог одржавања и биће им уручене награде“, најавио је Пузић.

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK OPEN POBEDNICI TURNIR OGNJEN ALEKSANDRA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.112.258 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)