Вучић: Без разговора са онима који најављују блокаде, коначна одлука о ванредним изборима није донета 



 
Вучић: Без разговора са онима који најављују блокаде, коначна одлука о ванредним изборима није донета
Trenutno na sajtu: 635       |       Podeli:
25.03.2019 | 0 коментар(а)



Српска напредна странка мора бити најодговорнија, не смемо да уђемо у жрвањ политичког

насиља у који настоје да нас увку политички противници с фашистичким лидером Бошком Обрадовићем на челу, рекао је данас Александар Вучић након седнице Председништва СНС.

Нема разговора са онима који најављују блокаде, рекао је Вучић и додао да је добио једногласну подршку председништва да не разговара с Ђиласом и Јеремићем.

 Вучић: Избори у СНС од 1. септембра

Председник Србије и СНС Алексндар Вучић најавио је да 1. септембра крећу унутарстраначки избори у СНС, који ће бити окончани пре краја године.

„Хоћемо да видимо да људи који су добро радили, у интересу грађани, добију подршку, а да они који нису радили на такав начин ту подршку изгбе", рекао је Вучић новинарима након седнице Председништва СНС.
Он је подвукао да су потребне промене у локалној инфраструктури, те да је СНС спремна да чује не само предлоге чланова странке, већ и "обичних" људи.

„Како бисмо нашли најбоље за будућност, оне који одлично раде подржали, а сменили оне који су радили лоше и чијим су радом грађани незадовољни", рекао је Вучић.

Он је додао да је на седници разговарало о неколико важних тема, да је он изнео извештај о томе докле се стигло у разговорима са Приштином, као и анализу политичке ситуције у регион, али и у нашој земљи.

Вучић је захвалио и премијерки Ани Брнабић што је дошла на седницу, иако није члан странке, јер је позвана због могућих одлука које се тичу и функционисања саме владе и како би могла да чује шта чланови странке мисле о раду државних органа.

„С кампањом „Будућност Србије” долазимо у Београд, а после тога идемо у Чачак и Моравички округ, иако су рекли да тамо не смем да идем”, казао је Вучић.

Вучић је рекао да коначна одлука о ванредним изборима није однета, али смо ближе њиховом расписивању него раније.
„Председништво је било за, са једним уздржаним мојим гласом”, рекао је он. Вучић је навео да уколико буде избора, они неће бити на јесен, већ или у јуну или на пролеће следеће године.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.156.159 посета
Тренутно на сајту: 636 посетилац(a)