Укинута ванредна ситуација у Баjиној Башти: Meре републичкoг Кризног штаба остају на снази 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Укинута ванредна ситуација у Баjиној Башти: Meре републичкoг Кризног штаба остају на снази
Trenutno na sajtu: 481       |       Podeli:
01.09.2020 | 0 коментар(а)



Баjина Башта - Након сагледавања целокупне епидемиолошке ситуације и смањења броја оболелих од ковид 19,
Фото: ГЗС

донета је одлука да се укине ванредна ситуација на територији општине Бајина Башта. Подсетимо, ванредна ситуација у општини Бајина Башта је проглашена 14. јула.

”Оно што је најбитније да је школска година почела на време. Такође, превоз је кренуо нормално да саобраћа. Без обзира на укидања ванредне ситуације, све мере које је прописао републички Кризни штаб остају и даље на снази, што значи да је рад ноћних клубова и даље забрањен, организовање прослава такође”, рекао је Радомир Филиповић председник општине Баjина Башта.

Докторка Душица Јовановић заменица директора Дома здравља, на данашњој седници Штаба за ванредне ситуације изјавила је "Број пацијената који се јављају на први преглед у ковид амбуланту је смањен. У задња три дана обављено је 15 првих ковид прегледа. У дневној болници је један пацијент на терапији, док се два пацијента налазе на болничком лечењу у стационару и они су стабилног здравственог стања", и додала да се чекају резултати за пет ПЦР тестова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


baina basta vanredna situacija kovid

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.193.661 посета
Тренутно на сајту: 482 посетилац(a)