У Гучи први пут одржана берза ситних животиња 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
У Гучи први пут одржана берза ситних животиња
Trenutno na sajtu: 537       |       Podeli:
28.09.2021 | 0 коментар(а)



Лучани - У Гучи је у недељу, 26. септембра, одржана берза ситних животиња. То је прва берза тог типа у ближем окружењу.

Организатор догађаја било је Удружење одгајивача ситних животиња Драгачево из Гуче, а под покровитељством Општине Лучани. Своје учешће на берзи узело је око 40 излагача, као и више стотина посетилаца.

Могло се видети мноштво разних животиња, махом украсне пернате животиње, зечеви, кунићи, хрчци и друге врсте малих кућних љубимаца.

„Ми смо младо удружење и прво смо удружење овог типа у општини. За нас је ово велики успех и наставићемо и даље на унапређењу ове гране. Надамо се да ћемо у времену које је пред нама постати репрезентативно удружење у Западној Србији”, рекао је Бранислав Достанић, председник Удружења.

Секретар Удружења Иван Ивановић захвалио се Општини Лучани као покровитељу берзе.
„ Хвала свима који су помогли наше Удружење. Посебно ми је драго што је било доста деце, јер наш циљ јесте да развијамо Удружење укључењем младих. Наша организација има едукативни карактер на децу школског узраста, драго ми је да деца и родитељи то препознају”, казао је Ивановић.

Општина Лучани ове године издвојила је 3 милиона динара за подршку удружењима грађана, кроз разне пројекте, а циљ је да та улагања у наредним годинама буду већа, како наводи заменик председника Ппштине Милош Јовичић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


guca berza lucani zivotinje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.798 посета
Тренутно на сајту: 537 посетилац(a)