У Врњачкој Бањи одлична посета гостију упркос епидемији 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
У Врњачкој Бањи одлична посета гостију упркос епидемији
Trenutno na sajtu: 308       |       Podeli:
08.07.2020 | 0 коментар(а)



Врњачка Бања - Због пандемије и све компликованије процедуре одласка на море и друге туристичке дестинације у иностранству,

бањска и климатска лечилишта у нашој земљи су прави хит овог лета. Најбољу посету, чак и изнад најоптимистичнијих  прогноза  туристичких посленика, бележе Врњачка и Соко Бања.

„У Врњачкој Бањи тренутно борави више од 5000 гостију, попуњеност хотела је  на нивоу од 80 одсто што је изузетна посета, ако се имају у виду све околности проузроковане коронавирусом којим је захваћен цео свет.Без обзира на ванредну ситуацији која ће, према најавама надлежних, бити уведена уочи предстојећег викенда, још бољу попуњеност - и до 90 процената, очекујемо у наредних десетак дана па све до краја лета. Ове импресивне бројке се односе на   хотелски смештај мада је ,захваљујући високом броју издатих ваучера, веома добра посета и у домаћој радиности“, каже Иван Трифуновић, директор Туристичке организације Врњачка Бања.

 И  хотелијери су   задовољни  нарочито, како истичу, ако се имају у виду проблеми с којима се суочавају њихове колеге у земљама у окружењу па и шире. Нема отказивања аранжмана и резервација што је реткост у данашњим приликама. Према речима Данијеле Чеперковић, менаџера продаје у хотелу „Цептер“, и они као и цела Врњачка Бања живе за госте и то им се враћа на најбољи начин.

Већина хотела је  опремљена дезо тунелима и пречишћивачима за ваздух који штите не само од вируса него и од дуванског дима, бактерија, гриња и полена.

Беспрекорно уређени бањски парк у оази мира и тишине са чувеном променадом као и целокупна инфраструктура, почев од прилазних путева до атрактивних фонтана и других садржаја пружају гостима идеалне услове за лечење и одмор које употпуњује традиционално гостопримство Врњчана.

Иначе, Туристичака организација Врњачке Бање припремила је за своје госте низ интересантних културно - забавних манифестација који ће им боравак у краљици бањског туризма на обронцима Гоча учинити још лепшим, садржајнијим и пријатнијим.

„Пратимо епидемиолошку ситуацију и поштујемо све мере надлежних јер нам је здравље гостију примарни циљ и обавеза. Укупној ситуацији у земљи прилагодићемо формат свих планираних манифестација, почев од традиционалног Врњачког карневала који ће упркос  неопходних промена у организацији, форми и садржајима задржати динамику и енергију по којима је препознатљив пуних 15 година. Поред тога, културну понуду Врњачке Бање у јулу и августу представљаће позоришне представе, изложбе, књижевне вечери, затим 2. Интернационални фестивал позоришта у амфитеатру ,,Данило Бата Стојковић“, ЛОВЕ ФЕСТ, 44. Фестивал филмског сценарија и друге манифестације“, казује Трифуновић.

У Туристичкој организацији Врњачка Бања, такође, истичу да ће, уколико предложене мере за спречавање ширења коронавируса и заштите здравља људи буду на снази и у шпицу туристичке сезоне, наступи карневалских поворки, концерти и друге манифестације бити размештени на више локација са много мањим групама гостију.

ГЗС/Миланко Даниловић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vrnjacka banja poseta gosti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.379.804 посета
Тренутно на сајту: 308 посетилац(a)