Реконструише се пут у МЗ Горачићи 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Реконструише се пут у МЗ Горачићи
Trenutno na sajtu: 430       |       Podeli:
03.10.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Пре неколико дана започела је реконструкција 2,7 километара путног правца у

засеоку Поповићи у МЗ Горачићи, тренутно се изводе радови на насипању коловозне конструкције и припреме за асфалтирање које се очекује за десетак дана.

Овај путни правац се асфалтира по добро опрабаном систему 2 : 1 где локална самоуправа удруживањем средстава са грађанима асфалтира путеве по Драгацеву. Вредност радова је 16,5 милиона динара а извођач радова је фирма „Ратко Митровић”.

По овом систему ће се до краја октобра асфалтирати још седам путних праваца где је извођач радова већ ушао у земљани ископ канала и припрему за насипање.

Председник општине Лучани Миливоје Доловић истиче да се поред овог асфалтирања паралелно ради на још четири путна правца који се раде уз помоћ Путева Србије.

“Ради се на путном правцу у Негриошорима у дужини од 1,7 километара, затим на путном правцу Турица - Матића брдо у дужини од 2, 4 километра као и Турица - Белица мост у дужини од 500 метара и на путном правцу село Гуча - Бојовац - Велес у дужини од 2 километра”, прецизирао је Доловић.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani asfaltiranje goracici

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.284.341 посета
Тренутно на сајту: 430 посетилац(a)