Од 01. јуна картице „Три плус" доступне у Републици Српској 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Од 01. јуна картице „Три плус" доступне у Републици Српској
Trenutno na sajtu: 410       |       Podeli:
30.05.2020 | 0 коментар(а)



Након што су заживеле у Србији, картице „Три плус" биће доступне и у Републици Српској.

„У сарадњи са фондацојом "За живот" из Бањалуке која је постала ексклузивни носилац франшизе за територију БиХ, у сарадњи са нашим Покретом за децу 3+, свим грађанима Републике Српске који имају троје и више деце биће сотупна „Поносна картица" која ће им омогућити попусте у бројним продајним објектима", рекао је за РИНУ, председник Удружења 3+ из Чачка, Владица Гавриловић.

Висина попуста зависи од уговора између Фондације и пословног субјекта који се укључи у пројекат, а корисницама картице ове информације ће бити доступне преко мобилног телефона и инсталиране апликације. . У почетку ће се пројекат реализовати само на територији града Бања Лука, те би по узору на праксу из Србије у првој фази требало да се успостави сарадња између Фондације и локалне управе града Бањалука, Уније послодаваца РС, Привредне коморе РС и њене подручне јединице Бања Лука, као и са привредним субјектима који обављају делатност у продајним и услужним секторима, стоји у саопштењу.

„У плану је пројекат са реализацијом почне 01. јуна, што је симболичан датум, јер се тада обележава Међународни дан деце", изјавио је Гавриловић.

Више информација о самом пројекту и контакт информације за успостављање сарадње заинтересовани могу да пронађу на веб-страници Фондације: https://www.zazivot.com/


РИНA/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


tri plus republika srpska deca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.277.123 посета
Тренутно на сајту: 410 посетилац(a)