Спектакл у Прибоју : Спортске игре младих почињу сутра, организатори припремили богат спортски и забавни програм 



 
Спектакл у Прибоју : Спортске игре младих почињу сутра, организатори припремили богат спортски и забавни програм
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
18.06.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Након само две године чланства у спортској породици каравана пријатељства, општина Прибој добила је почасно место

да буде домаћин свечаног отварања спортских игра младих за Србију ове године. У току је завршница припрема највећег овогодишњег спектакла у Прибоју , како  најављују организатори ове спортске манифестације.

„Свечана церемонија биће уприличена на Тргу Фап-а и потрудили смо се сви заједно, и представницио локалне самоуправе општине Прибој и наши технички партнери из Спотрског савеза Прибоја да заиста направимо један спектакл. Дуго смо га најављивали и сигуран сам да ће сви Прибојци али и сви они који дођу у Прибој бити заиста одушевљени, јер смо се потрудили да тај забавни програм прилагодимо свим узрастима од 7 до 77 година и да сви уживамо у овим карневалским данима који нас очекују у у Прибоју . С обзиром да имамо лепу сарадњу са представницима општине Прибој, некако је лакше када сте у граду пријатеља, онда све можете да урадите у интересу деце Прибоја и Србије и малишана региона" , рекла је Ивана Јовановић, директорка Спортских игара младих у Србији.

 

Ивана Јовановић, диоректорка СИМ у Србији

У Прибоју ће се уз спортска тагкмичења у петак и суботу , церемонију Сцвечаног отварања Игара, одржати и прослава 7.рођендана Игара у Србији. Концерти Дејана Петровића и Лексингтон бенда увеличаће прослaву седмог рођендацвна СИМ Србије уз велику торту и ватромет.

Очекују се посетиоци из Пријепоља, Ужица, Бајине Баште, Босне и Херцеговине. Наравно, улаз је бесплатаан, тако да грађанима, гостима и деци остаје само да уживају.

Манифестација се одржава под покровитељством Дунав осигурања, Владе Републике Србије, Министарства просвете , науке и технолошког развоја.

 

 ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Priboj sportsk eigre mladih spektakl

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.713.346 посета
Тренутно на сајту: 385 посетилац(a)