За викенд ледени дани 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
За викенд ледени дани
Trenutno na sajtu: 346       |       Podeli:
28.01.2017 | 0 коментар(а)



Ауто – мото савез Србије упозорава возаче да за путовање користе најтоплији део дана, између 10:00 и 16:00 часова,

због ниских температура у јутарњим сатима свака влажна деоница се претвара у лед и поледицу.

Велике проблеме у вожњи представљају и чести одрони земље и камена, којих има, и поред интезивних интервенција путара на њиховом чишћењу и уклањању са пута. Највише их има долином Ибра, између Краљева и Рашке, поред Дунава на делу од Великог Градишта ка Голупцу и Кладову, од Ужица ка Мокрој Гори као и на путу који преко Нове Вароши води ка Црној Гори.

Због почетка зимског распуста данас се очекује појачан интензитет саобраћаја како на главним путним правцима, аутопутевима тако и на прилазима зимским туристичким центрима.

Према информацијама зимске службе ЈП Путеви Србије Сви прилази планинама ка Копаонику, Гочу, Златибору, Тари, Дивчибарама и Старој Планини су проходни.

Из Републичко – хидрометеоролошког завода наводе да нас у јутарњим сатима очекује умерен и јак мраз и местимична магла као и ниска облачност. У току дана претежно сунчано, ветар слаб, источни и југоисточни. Највиша дневна температура од -3 до 5 степени.

До понедељка 30. јануара задржаће се хладно време, у јутарњим сатима умерен, понегде и јак мраз, (од -12°Ц до -5°Ц), у петак и суботу и око -15°Ц, а највиша дневна температура у већини дана мало испод 0°Ц.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.377.280 посета
Тренутно на сајту: 346 посетилац(a)