Промoција књиге ,,Умро сам у петак“ 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Промoција књиге ,,Умро сам у петак“
Trenutno na sajtu: 344       |       Podeli:
10.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Књижевно вече и промоција књиге „Умро сам у петак ” Ненада Гугла одржаће се у кафеу „Прича” у петак 12. октобра у 21:00 час.

Поред аутора књиге промоцији ће присуствовати и Хаџи Душан Милошевић уредник.

Иначе, књига ,,Умро сам у петак“ Ненада Гугла покреће универзална питања о људској природи, о потенцијалу који као људи кријемо у себи. То је снажна прича о човековој способности да зло у себи и око себе преобрази у добро, да пад искористи као одскочну даску, да у смрти види одговорност да се што боље живи. Снажно, надахнуто, интересантно. Роман ,,Умро сам у петак“ чита се у даху и покреће преиспитивање у сваком читаоцу. Са књижевнотеоријаског гледишта, на српској књижевној сцени један потпуно нов и аутентичаг глас; духовност као свепрожимајућа јединица живота даје се као могућност избора, у потпуно хаотичном веку технологије и апосолутног онечовечења.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.472.670 посета
Тренутно на сајту: 344 посетилац(a)