Тодоровић: Мудрост је победила ограничену памет 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Тодоровић: Мудрост је победила ограничену памет
Trenutno na sajtu: 391       |       Podeli:
07.11.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Инцидент који се догодио испред зграде РТС у Београду у уторак, није било ништа друго него позив на линч

изабраног председника државе, наводи се у саопштењу повереника Градског одбора СНС Чачак Милуна Тодоровића.

„Маске су коначно пале. Више нема никакве дилеме да такозвани Савез за Србију, на власт жели да дође насилним путем и да зато неће бирати средства. Изазивање сукоба, отворене провокације, позиви на насиље према неистомишљеницима и сулуде акције које су заштитни знак српске опозиције протеклих месеци, од уторка увече заменила је нова стратегија - претња директним физичким нападом на председника Републике Србије Александра Вучића. Потпуно је јасно какав је сценарио био планиран.
Нажалост, најбучнији, најагресивнији и најпримитивнији у групици која се у уторак вече нашла испред зграде РТС-а, поново је био бивши Чачанин Бошко Обрадовић, предводник бившег покрета Двери. Његов острашћени, хушкачки говор послао је недвосмислену поруку, а она гласи да нико ко не мисли као он, не треба да се осећа безбедно на улици. И то није неочекивано, јер он и његови пајташи из Савеза за Србију осим насиља и немају другу политику.
Наступ председника Републике Србије Александра Вучића у емисији „Упитник", најбоље је показао зашто он и његова политика уживају огромну подршку грађана Србије и како се треба борити за нашу државу, а појављивање председника испред зграде РТС-а, показује како окупљени мишеви реагују на појаву лава.
Занимљиво је и да се све догађа само дан након што је објављено истраживање јавног мњења, по коме самозвана главна опозициона снага у Србији има свега 8,5 процената подршке бирача, значајно мање него само неколико месеци раније. Дакле, извор фрустрације је више него јасан, али фрустрација и незадовољство никако не могу бити оправдање за очајничке потезе као што је изазивање кризе у земљи насилним путем.
Поручујем лидерима Савеза за Србију да се подршка народа добија на другачији начин, онако како то раде Александар Вучић и СНС. Радом, поштењем и одговорношћу. Када то немаш, онда се плашиш да изађеш на изборе, а до фотеље желиш да дођеш на улици. Грађани треба да буду мирни, јер се такве опасне намере никад неће остварити. Позивам све политичке актере на смиривање страсти, а надлежне државне органе да као и до сада одговорно обављају свој посао”, наводи се у саопштењу.

Повереника Градског одбора СНС Чачак Милун Тодоровић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.257.060 посета
Тренутно на сајту: 392 посетилац(a)