Пакетићи за малишане у болници 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Пакетићи за малишане у болници
Trenutno na sajtu: 588       |       Podeli:
30.12.2016 | 0 коментар(а)



Чачак - Унија младих Чачак је уз помоћ компанија Ауто центар Милош, PS fashion и адвоката Милоша Глишовића, обрадовала наше најмлађе суграђане у Општој болници у Чачку.

Уз помоћ донатора обезбеђено је 60 пакетића које су поклонили свим малишанима који се ових дана налазе на лечењу и који предстојеће празнике неће чекати код својих кућа, а од наших малих суграђана смо добили прелепе осмехе, песму и медаљу за хуманост.

"Желимо да апелујемо на све суграђане, компаније и предузећа да предстојеће празнике учине што лепшим за наше најмлађе и да се прикључе нашој акцији "Пакетић за осмех" и да дарују поклон за дечији осмех, поручују из Уније младих Чачка, наводећи да сви заинтересовани се могу јавити на адресу е-поште unijamladihcacak@gmail.com.

Из уније моле све младе и старе да у овим предстојећим данима и ноћима не користе пиротехничка средства како не бисмо плашили ни наше најмлађе ни кућне љубимце које наши суграђани поседују.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.187.326 посета
Тренутно на сајту: 589 посетилац(a)