Пијани малтретирали пријатеља: Брутално насиље у околини Лучана 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Пијани малтретирали пријатеља: Брутално насиље у околини Лучана
Trenutno na sajtu: 522       |       Podeli:
27.06.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Н. Ш. из околине Лучана и његов пријатељ М. Н. из Вирова код Ариља ухапшени су јуче пошто су преходно напали,
Фото: РИНА

везали, брутално претукли и до главе ошишали њиховог заједничког пријатеља М. Ђ. који је у крвичком батињају задобио тешке вишеструке повреде и остао без неколико зуба.


Према незваничним сазнањима „Блица“, Н. Ш. (32) и М. Ђ. (46) прекјуче су били заједно у селу Лис код Лучана одакле су обојица. На предлог Н. Ш. кренули су ариљско село Вирово код М. Н. (33). Путовали су аутомобилом М. Ђ. и успут стали испред једне сеоске продавнице где су попили по пиво.


Касније су стигли у кућу М. Н. где су сва тројица пила ракију. У једном тренутку, после неколико попијених чашица, М. Н. и Н. Ш су наједном напали М. Ђ. а онда га везали конопцем и бесомучно тукли. Рукама и ногама задали су му неколико удараца по телу и глави, толико силно да су му избили неколико зуба и задали многе повреде.


Како је М. Ђ. касније испричао полицији, није постојао никакав мотив да га другови претуку. Док су га завезаног ударали неколико пута их је питао: „Због чега ме бијете“, али му ова двојица ништа нису рекли.


Потом су узели машиницу за шишање и свог пријатеља који је имао косу до рамена ошишали до главе.


Када су престали са иживљавањем оставили су М. Ђ. везаног у приземљу куће, с тим што је М. Н. отишао на спрат да спава, а Н. Ш. сео у аутомобил претученог пријатеља и одвезао се из Вирова.


Из куће у којој је сатима беспомоћан лежао, претучен, заточен и везан М. Ђ. је јуче рано ујутро успео да се одвеже и искраде неопажен од стране „тамничара“ који је у то време спавао. М. Ђ. који је тумарао Вировом срео је један мештанин Вирова. Пажњу му је привукао човек сав модар и ошишан до главе који је једва успевао да хода. Чувши од незанца шта се десило у кући у комшилуку одмах је позвао полицију и хитну помоћ.
М. Ђ. је превежен у Општу болницу Чачак одакле је после указане помоћи пуштен.


Одмах после пријаве полиција из Ариља ухапсила је М. Н. који је затечен на спавању, док је полиција у Лису ухапсила Н. Ш. Њима је одређено задржавање и данас ће бити изведени пред судију за претходни поступак Основног суда у Пожеги. Кривичном пријавом сумњиче се за противправно лишење слободе, наношење тешких телесних повреда и злостављање и мучење.


ГЗС/Блиц




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pijani lucani pretucen

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.949.601 посета
Тренутно на сајту: 521 посетилац(a)