Ускоро наплата паркирања у центру града 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Ускоро наплата паркирања у центру града
Trenutno na sajtu: 317       |       Podeli:
17.09.2020 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - У понедељак 21. септембра почеће радови на саобраћајној сигнализацији

на површинама предвиђеним за паркирање које ће ући у систем контроле паркирања и наплате. Радови су планирани да трају наредних 10 дана, изјавио је за Први портал Бајина Башта, извршни директор ББ Терма Велимир Радовановић.

Обележавање површина за паркирање почеће у улици Војводе Путника у понедељак у седам часова. У вези са тим моле се власници аутомобила да уклоне своја возила са коловоза и тротоара предвидјених за обележавање, како би изводјач несметано извршавао радове. У супротном, полиција ће реаговати уколико возила не буду уклоњена са површине предвидјене за облежавање рекао је Велимир Радовановић извршни директор у ББ Терму.

У две паркинг зоне, црвеној и жутој постојаће 374 паркинг места. У црвеној зони аутомобил ће моћи да буде паркиран најдуже два сата док ће у жутој зони бити неограничено паркирање.

Цена паркинга у црвеној зони ће износити 35 динара сат времена а у жутој зони 25 динара по започетом сату, каже Радовановић и додаје да ће се плаћање паркинг места вршити путем СМС поруке и куповином дневних карата чија ће цена износити 120 динара.

Места која ће бити обележена и предвидјена за паркирање налазиће се у зонама од Општине и зграде Суда, преко Трга, затим у улицама Хаџи Мелентија, Рајка Тадића, Војводе Мишића, Милана Обреновића, Вука Караџића, Браће Нинчића и паркинг иза зграде ”конзерва”.

Према речима Радовановића број паркинг места за сада је довољан за функционисање Паркинг сервиса који ће пословати у оквиру ЈП ”ББ Терм” али се нада да ће касније бити проширења броја паркинг места.

Наплата паркирања у Бајиној Башти планирана је да почне крајем октобра.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


bajina basta prking naplata

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.123.805 посета
Тренутно на сајту: 317 посетилац(a)