Повољнија епидемиолошка ситуација у општини Лучани 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Повољнија епидемиолошка ситуација у општини Лучани
Trenutno na sajtu: 432       |       Podeli:
10.07.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Штаб за ванредне ситуације општине Лучани је констатовао да је данас значајно повољнија епидемиолошка

ситуација у општини Лучани. Наиме, на територији општине Лучани нема повећања броја оболелих од ковида 19, а број особа које се обраћају ковид амбуланти за помоћ је знатно мањи него претходних дана.

Грађани се придржавају прописаних мера Владе РС као и Штаба за ванредне ситуације и током претходних дана није било кршења прописаних мера.

„Нашим суграђанима је свакодневно доступно преузимање до два литра средства за дезинфекцију са натријум хипохлоритом по домаћинству, које је тако припремљено да одмах може да се користи у домаћинствима. Цистерне су постављене на јавним површинама у већим насељеним местима, Лучанима, Гучи, Котражи. ЈКП „Комуналац“ Лучани обавља континуирано дезинфекцију јавних површина у већим насељеним местима у данима када су повољни временски услови. Такође, редовно се обавља и дезинфекција стамбених зграда, јавних установа и паркова по већим насељима у нашој општини”, наводи се у саопштењу Штаба.

Председник општине Лучани, Миливоје Доловић је изразио захвалност грађанима на њиховом стрпљењу и посвећености да током ванредног стања истрају у поштовању свих прописаних мера. Такође, моли грађане да се и даље понашају одговорно према себи, својим пријатељима, познаницима и комшијама, користе заштитне рукавице и маске, социјално се дистанцирају и поштују све остале прописане мере.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani situacije epidemioloska situacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.717.234 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)