Омладина ДС: Искључујемо се из активности Савеза за Србију 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Омладина ДС: Искључујемо се из активности Савеза за Србију
Trenutno na sajtu: 302       |       Podeli:
22.01.2020 | 0 коментар(а)



Демократска омладина саопштила је да ће се искључити из свих активности Савеза за Србију

док, како кажу, не буде јасно да ли Савез за Србију подржава деловање Двери и њиховог лидера Бошка Обрадовића, које означавају као радикалско.
Омладина ДС у саопштењу наводи да је у више наврата осудила поступке Двери, сматрајући да занемарују чињеницу да политички делују унутар СзС, док је, кажу, Обрадовић нападом на све демократе и Драгољуба Мићуновића нанео несагледиву штету у борби против актуелне власти.Младе демократе сматрају да ДС треба да буде у Савезу за Србију у којем нису Двери или не треба да буде део тог истог савеза.
„Упркос напорима, апелима и захтевима да се ова ситуација реши, а које смо упућивали како лидерима СзС, тако и председнику ДС, Демократска омладина ће се због свега овога искључити из свих активности Савеза за Србију”, стоји у саопштењу.Додају да у ДС није било, нити ће, кажу, бити подобних и неподобних, како, кажу, Обрадовић и Двери покушавају да их означе, јер је то оно што их чини демократама - слобода мишљења као основно људско право.

Омладина ДС наводи и да је Обрадовић јуче наставио са увредама упућеним функционерима ДС, поновивши све увреде на рачун професора Мићуновића, додатно вређајући и посланике и тиме, кажу, „вређајући прошлост и садашњост ДС”. Наводе и да је ДС последњих дана једина мета напада и представника власти и оних који, кажу, „монополишу право да говоре у име опозиције”.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Omladina DS Savez za Srbiju saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.803.849 посета
Тренутно на сајту: 303 посетилац(a)