Тодоровић: Успешна сарадња НИС-а и града Чачка биће настављена 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Тодоровић: Успешна сарадња НИС-а и града Чачка биће настављена
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
27.04.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Ово је само наставaк донаторских активности компаније НИС према нашој болници,
Сарадња НИС-А и града Чачка биће настављена, ФОТО: ГЗС

јер крајем прошле године средствима која је компанија обезбедила, болница је добила значајну донацију у виду рачунарске опреме коај је опредељена за рад здравствених радника и болничке администрације.

„Комpанија „НИС” препознала је друштвену одговорност и потребу да помогну онима којимаје помоћ неопходна. Општа болница Чачак ову помоћ доживљава као значајну подршку свим здравственим радницима који се више од годину дана храбро боре са овом страшном болешћу. Надам с еда ће се ова сарадња са компанијом НИС нааставити и будућности”, рекао је Мирослав Сретеновић, директор чачнске болнице.

„Велико ми је задовољство што је компанија НИС од самог почетка пандемије укључена у хуманитарвне акције. На почетку пандемије поклонили смо 270 тона горива хуманитарним летовима АИР Србије. Дубоко се захваљујем свим здравственим радницима и целокупном медицинском особљу јер улажу јогромненапор еу борби против ковида 19. Несебично раде на лечењу оболелих. Ви сте на првој линији фронта,а смим тим и најугроженији. Захваљујем се и члановима клуба волонтера НИС-а,који су дали изузетаn допринос у пакованњу воде. НИС И Чачак развијуају чврсте партнерске односе већ дужи низ година. НИС ће наставити да пружа подршку, да улаже у све заједнице у којима живимо и радимо, као и до сада”, саопштио је Павел Кандалинцев, директор дистрибуције за малопрадују НИС.

„Осма година за редом како Нафтна индустрија Србије и град Чачак заједно раде на многим пројектима. Ова донација није прва, која није само материјална, већ и друштвено-одговорна и хумана. Kроз пројекат„Заједници заједно”,НИС је уложио 64 милиона динара у град чачак, у спортске терене, културне институције. Десет чачнских школа је добило рачунарску опрему у вредности од осам милиона динара. И ове године имаћемо додатних 8 милиона заједничких средстава које ћемо определити за нашу лоакалну самоиправу. Посебна захваланост нашим медицинским радцницима”, изавио је Милун Тодоровић градоначелник Чачка.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Donmacija NIS aparati voda grad Cacak dugogodisnaj saravdnja nastavljena

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.477.113 посета
Тренутно на сајту: 355 посетилац(a)