У Тополи подељени пакети помоћи ромским породицама 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
У Тополи подељени пакети помоћи ромским породицама
Trenutno na sajtu: 453       |       Podeli:
12.05.2020 | 0 коментар(а)



Топола – Црвени крст Топола данас је организовао акцију поделе пакета помоћи за најугроженије породице ромске популације са подручја

општине Топола, објављено је на сајту ове општине.

Испред објекта народне кухиње Црвеног крста Топола 40 најугроженијих породица ромске популације добило је по један пакет хране, пакет средстава за хигијену и 10 килограма брашна. Пакете су добиле најугроженије породице из четири ромска насеља општине: Торови, Крива бара, једна породица из Наталинаца и једна из Светлића. Општина Топола је са своје стране обезбедила маске и рукавице за кориснике ромске популације.

Пакете је обезбедио Црвени крст Србије у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. Црвени крст Тополе је следећи инструкције Црвеног крста Србије организовао комисију која је направила списак најугроженијих породица. У рад комисије укључен је и представник ромске популације – Славица Раденковић председница Удружења Рома у Тополи, речено је на сајту општине Топола.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Paketi pomoc topola romi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.387.780 посета
Тренутно на сајту: 454 посетилац(a)