Двери избациле Шеварлића из посланичког клуба 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Двери избациле Шеварлића из посланичког клуба
Trenutno na sajtu: 491       |       Podeli:
13.02.2019 | 0 коментар(а)



Професор Миладин Шеварлић није прихватио одлуку руководства Двери о напуштању седница Народне скупштине, због чега га

је та странка искључила из свог посланичког клуба.

Професор Пољопривредног факултета у пензији, др. Миладин Шеварлић ушао је у парламент 2016. године на изборној листи коалиције Двери-ДСС.

„С обзиром да проф. Шеварлић не прихвата одлуку Председништва Двери да се напуштају све скупштине од републичког до локалног нивоа до испуњења захтева народних протеста против власти ’Један од пет милиона’, и жели да учествује у раду Скупштине, даље не можемо деловати у оквиру јединственог клуба", саопштиле су Двери.

Како се наводи у саопштењу, ово је тренутак у коме, "да бисмо успели, морамо бити сви јединствени", а свако "солирање и искакање" је "апсолутно неприхватљиво и неће бити толерисано".

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.448.414 посета
Тренутно на сајту: 492 посетилац(a)