Суду у Пријепољу поднет захтев за укидање притвора жени осумњиченој за изазивање пожара у Суводолу 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Суду у Пријепољу поднет захтев за укидање притвора жени осумњиченој за изазивање пожара у Суводолу
Trenutno na sajtu: 407       |       Podeli:
08.06.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Коса Томашевић налази се више од 20 дана у притвору због сумње да је изазивала пожаре у својој кући,

затим у кући брата близанца Жељка Обрадовића, и још једној комшијској кући у пријепољском насељу Суводо.


Косин бранилац адвокат Амел Балтић, поднео је Основном суду у Пријепољу предлог за укидање притвора. Балтић сматра да су стекли сви законски услови да се укине притвор, јер су оба основа по којима јој је одређен притвор престала – опасност од понављања дела и могућност утицања на сведоке.


„Још 1. јуна саслушано је тринаест сведока, а међу њима сви они ради чијег евентуалног утицаја је одређен притвор, односно сви они који су Решењем о притвору дословце набројани. Други основ за притвор опасност од понављања дела више не стоји, јер од како је Коса у притвору а деца измештена из њеног дома у пет наврата је долазило до истоветних пожара на местима где су деца боравила. О свему томе ја као бранилац сам обавестио тужилаштво, али они ћуте”, наводи за пријепољски портал „ПП Медиа“ адвокат Амел Балтић.


Иначе, одбрана је поднела предлог за укидање притвора, у уторак 2. јуна, међутим Суд још увек није донео одлуку по том предлогу, а према мишљењу правника морао је донети, па било да предлог одбије или притвор укине.


Половином маја, када је Коса лишена слободе под сумњом да је изазивала пожаре мештани насеља Суводо били су благо речено у правом шоку. Ипак, у њену невиност верују од првог дана, сумњу да жена невина чами у тамници, додатно је подгрејало сазнање да су двојица дечака, која су до Косиног хапшња боравила код ње, изазвала истовенте пожаре у Лазаревцу, у кући у којој су били смештени.

ГЗС/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SUVODO PRIJEPOLE POZARI KOSA TOMASEVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.486.118 посета
Тренутно на сајту: 408 посетилац(a)