Наљутила се и прогласила себе покојницом?! 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Наљутила се и прогласила себе покојницом?!
Trenutno na sajtu: 356       |       Podeli:
09.12.2019 | 0 коментар(а)



Ариље - На огласним таблама и бандерама у Ариљу пре два дана осванула је умрлица на којој се комшије, пријатељи и родбина обавештавају
Б. Стојковић сама себи одштампала умрлицу, фото_ ГЗС

да је овај свет напустила Б. Стојковић из села Врана. На читуљи је објављен и датум укопа као и да ће се сахрана обавити 5. децембра на новом гробљу у овом селу.

,,Стварно смо се зачудили јер је била витална. Јавиле су се многе комшије, неки стигли и са свећама међутим покојница је хвала богу била жива и здрава. Чујем после да је наводно све сама урадила у љутњи, јер се посвађала са ближњима а онда је смислила несвакидашњи начин да им се освети. Иначе важи за отмену и достојанствену жену у насељу“, каже један од мештана села Вране.

ГЗС/РИНА

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


arilje pokojnica ziva umrlica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.142.554 посета
Тренутно на сајту: 356 посетилац(a)