Национални медији брује о емисији Гласa западне Србије 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Национални медији брује о емисији Гласa западне Србије
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
17.11.2018 | 0 коментар(а)



Емисија „Нећете веровати” продукције Гласа западне Србије од самог старта сврстава се у топ 20 најгледанијих емисија свих националних емитера у Србији



и сваке суботе је редовно прати око пола милиона гледалаца, док са репризним терминима та цифра увелко прелази милион. Можда се први пут догодило да једна продукција из унутрашњости Србије постигне тако нешто и по томе је јединствена.

Готово да нема националног писаног и електронског медија који није објавио причу о емисији и продукцији Глас западне Србије.

Дa ли сте знали да директор Основне школе у селу Братљево, у општини Ивањица, сваког дана превози своје ђаке из планинских места до учионице, и за то време прелази 140 километара? Ако вам кажемо да је његов дотрајали ауто "лада нива" често и санитет за усамљене горштаке, сагласићете се да је он прави човек за пример. Будући да не упознајемо често такве људе, на овој јединственој прилици захвалите Гвоздену Николићу, аутору и водитељу емисије „Нећете веровати” (Прва, 18.45). У њеном издању у суботу погледајте и несвакидашњу причу о Светлани и Миланчету Јевтићу, 41-годишњацима из села Светлић код Тополе. Они су поносни родитељи чак десеторо деце, а недавно су добили и првог унука Јанка од најстарије ћерке Невене (18).

                      Лист „Политика” је објавила више чланака о нашој продукцији и                                                                емисији  „Нећете веровати” 

У разговору, за „Новости", Гвозден Николић истиче да му је ауторска емисија омогућила да покаже да добро увек побеђује зло.

- Радећи овај посао успео сам да сиромашном народу саградим нови дом, јер су моје приче покренуле људе - каже водитељ. - Не могу ни данас да заборавим ону о дечацима са Голије, која им је бар донекле ублажила сиротињску муку и тугу за изгубљеним оцем. У сећању ми је урезан кров на кући Перишића у селу Девићи, много пута смо натерали локалне политичаре да збрину слепе и сакате... То је оно што вас покреће, а посебно радује кад у људима пробудите добро. Већа мотивација вам не треба.

Признаје да је са страхом ушао у цео пројекат, али је с временом постајао све сигурнији.

- Пратио сам како народ реагује на ову светлију страну живота и сада сам сигуран да сам погодио тему - каже Николић.

Његова продукција Глас Западне Србије броји двадесетак чланова, а наш саговорник открива како она функционише.

-Крупним словима на зиду пише: „Када вас зове колега, прекините посао на тренутак". То је наш основни мотив - наглашава Николић. - Нема ко није чуо за Зорицу Савић (О2), Вукицу Лазовић и Жану Јанковић (Пинк), Катарину Радуловић (РТВ Војводина) и нашег уредника Гвоздена Оташевића, једног од најпознатијих новинара у Србији, коме нисмо дали да оде у пензију. Себе, синове Драгана, Ивана, Јована и ћерку Наду сматрам обичном радном снагом.

Данас су то учиниле Вечерње новости, док је један од такође уважених листова „Политика” то учинила у више наврата. Аутор емисије Гвозден Николић био је гост у неколико познатих телевизијских формата где је тема била ова све популарнија емисија. 

 

Гостовање у емисији „150 минута” можете погледати на линку.

ГЗС/Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.476.999 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)