Јованка Думић: Вучићу помагај, твоји нам дођоше главе 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Јованка Думић: Вучићу помагај, твоји нам дођоше главе
Trenutno na sajtu: 665       |       Podeli:
03.12.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Мештани пријепољског села Горњи Горачићи четврти дан су без струје. Јованка Думић каже да њихово запомагање нико не чује,

па су одлучили да се обрате председнику Србије.

"Нема нама спаса, јер смо без струје и пута. Данас је четврти дан како немамо струју, а кад смо је имали то је само једна фаза. Све је попадало, качимо главама жице, а све што имамо од уређаја је цркло или неупотребљиво. Сад нам кажу урадили би пут, лажу и варају овај несрећни народ", каже Думић за Глас западне Србије.

Према њеним речима, рупе за бандере су ископане пре две године, пола се урушило, а тамо где су избетонирали стубове, жице још нико није пребацио.

"Нема пута, нема струје, нема ни преседника општине. Две године, од избора овде у наш крај није закорачио. Њих ни на телефон не можеш добити. Пролетос нам комшија умало не умре, био је тешко рањен, во га повредио. На рукама и запрегом смо га носили и вукли до санитета који је чекао на асфалту, јер у село се не може лако ни трактором", прича Думић.

Она кеж да им надлежни нису довезли ни камион шодера како би се попуниле рупе.

"Само су обећавали. Јавила се нека Бојовић из општине и каже стигле су парице, сад ће се урадити, али ни трага ни гласа од ње и тих парица. Коме више веровати, све лажов до лажова. Тврдим да су нам такви ђецу од куће оћерали. Зато кукам, преклињем и молим Вучића, ако Бога зна да нам помогне. Знам ако нас чуне ваљда да ће помоћи, овим његовим ништа неверујем, дођоше нам главе", истакла је Думић, мештанка села Горњи Горачићи, која је јутрос позвала редакцију Гласа западне Србије, преклињући да пустимо њен вапај.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.967.095 посета
Тренутно на сајту: 666 посетилац(a)