Признање из Оксфорда за општину Чајетина 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Признање из Оксфорда за општину Чајетина
Trenutno na sajtu: 364       |       Podeli:
27.09.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - Током семинара који су држали оксфордски експерти и радних састанака са председницима општина

и градским функционерима широм Европе, општина Чајетина добила је престижно признање ,,Иновативни менаџер године”.

Чајетина је номинована као престижна локална самоуправа која је увела значајне новине и постигла успех у успостављању најбољих услова за економски развој у области туризма, како за инвеститоре тако и за добробит грађана.

Постигнути резултати и начин како смо до њих дошли представљени су у предлогу пројекта, приликом конкурса и презентовани присутним делегацијама у Експертском центру Академске Уније Оксфорда, чији су чланови и одабрали Чајетину као добитника овог значајног признања.
Треба истаћи да је Академска Унија Оксфорда (АУО) међународно академско удружење које чини преко 350 ректора универзитета, научника, истраживача и иноватора из 34 земље света. Она развија идеале академске изузетности, иновација и приступачности и посвећена је ширењу ових суштинских вредности широм света. Главни циљ Уније је да споји напоре научника, образовних радника, индустријалаца и произвођача и интегрише науку, образовање и посао у модерни свет.

Током семинара, представљен је модел управљања местима и градовима, начини за постизање изузетности у управама и привлачења инвестиција.
Општина Чајетина послужила је као пример добре праксе у управљању ресурсима, брендирању и уском фокусирању на развој спортсо-рекреативног и здравственог туризма, уз пратеће делатности, што нас истиче у свету туризма.
Планови које смо дефинисали и јасни циљеви за будућност говоре у прилог томе да Златибор и Чајетина ускоро могу да се нађу на светској туристичкој мапи, пре свега, како је речено са авангардним и иновативним пројектима гондоле и Златног града.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.383.023 посета
Тренутно на сајту: 365 посетилац(a)