Са Аутопревозом до црногорског приморја безбедно и уз попусте 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Са Аутопревозом до црногорског приморја безбедно и уз попусте
Trenutno na sajtu: 471       |       Podeli:
20.06.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Аутобуси чачанског Аутопревоза и ове године саобраћају до црногорског приморја. Сви корисници овог

превоза већ од 14. јуна линијом Београд – Херцег Нови могу стићи до ове дестинације. Шеф комерцијалне службе у Аутопревозу Саша Јањић каже да ова линија креће из Београда у 16.30, наставља Ибарском магистралом преко Љига и Горњег Милановца до Чачка, одакле пут мора креће са перона број 8 у 18. 30 и преко Пожеге, Ужица, Пријепоља стиже до границе са Црном Гором.

“Од границе преко Бијелог Поља, Подгорице и Цетиња стиже се у Будву а одатле се наставља до Тивта и Котора, да би се на крају дошло до крајњег одредишта у Херцег Нови”, каже Јањић. Према његовим речима повратак је сутрадан у 17 сати са аутобуске станице у Херцег Новом.

Цене карата су остале исте као прошле године, па тако карта из Чачка до Херцег Новог у једном правцу кошта 2550 динара, повратна је 4000. Цена карте до Будве је 2110 док је повратна 3380 динара. Пут до Подгорице у једном правцу кошта 2040 динара док је повратна 3270.

Аутопревоз је за своје кориснике обезбедио и попусте.

“Пензионери имају 60 посто попуста, студенти 30 посто у једном правцу, а на цену повратне карте 40 посто попуста, а 10 посто попуста на повратну карту имају сви корисници наших услуга”, истакао је Јањић.

Аутопревоз и ове године има успешну сарадњу са чачанским предшколским установама па малишане до одмаралишта Овчар у Улцињу превозе аутобуси овог превозника.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.449.873 посета
Тренутно на сајту: 472 посетилац(a)