Тодорвић доделио Вукове дипломе најбољим чачанским ђацима 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Тодорвић доделио Вукове дипломе најбољим чачанским ђацима
Trenutno na sajtu: 469       |       Podeli:
25.06.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Најбољим осмацима основних школа у Чачку, Вукове дипломе свечано је уручио градоначелник Чачка, Милун Тодорвић.

“Као и сваке године одужујемо се нашим најбољим ђацима, па ће и овог лета имати бесплатно летовање у одмаралишту у Улцињу, као и бесплатан улаз на базен. Издвајамо све више средстава за стипендије, али нисмо занемарили ни студијска путовања у земље ЕУ. А радимо на стварању бољих услова да се сви они након студирања ван Чачка врате у свој град”, изјавио ује Тодоровић.

У граду на Морави сваке године је све више одличних ђака, преко 320 основаца добило је Вукову диплому, која како кажу, много значи.

“Поносан сам што сам данас овде, јер сав труд који сам уложио у школовање се исплатио. Није било лако, јер је захтевало пуно одрицања, али знање које сам добио у основној школи ми предтсваља одличну основу за будуће образовање. Уписаћу Гимназију у Чачку, друштвени смер, а после ћемо видети”, рекао је Огњен Куртић, ђак генерације у ОШ “Свети Сава”.

 

Фото Глас западне Србије

Гимназију је уписала и Андреа Доневић, вуковац из ОШ “Милица Павловић”.

“Надам се да ћу се снаћи у новом окружењу и да ћу наставити успешно да се школујем. Већ сам стекла добре навике у учењу, тако да ми више обавеза неће представљати проблем”, каже Андреа.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.875.461 посета
Тренутно на сајту: 469 посетилац(a)