Микан и Милијана се воле у инат свима, свадба на јесен 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Микан и Милијана се воле у инат свима, свадба на јесен
Trenutno na sajtu: 750       |       Podeli:
17.03.2019 | 0 коментар(а)



Пожега - Милојко Божић и Милијана Богдановић из пожешког села Пилатовићи ових дана обилазе продавнице у



којима се продају венчанице, јер се датум њиховог венчања приближава. Док шетају Пожегом и заљубљено се држе за руке пролазници се за њима окрећу и врло често коментаришу на глас, али њих двоје не хају за коментаре, чврсто решени да ускоро озваниче своју љубав.Разлог бројних опаски и коментара када је овај пар у питању јесте разлика у годинама јер Милојку су 74, а Милијана је тек напунила 21. Он је скоро две ипо деценије био у пензији, када је Милијана дошла на овај свет, али како тврде то им не смета да се воле и венчају.

“Свадба је заказана за 7. септембар и ми једва чекамо када ће наша љубав и званично бити крунисана браком. Не занима ме ко шта мисли и прича, Микана (како му тепа) познајем цео живот, комшије смо и ја сам долазила код њега да му се нађем када је био болестан, тада се наша љубав родила”, прича Милијана.

Mикан и Милијана се воле у инат свима, фото: РИНА

Микан потврђује све што је она казала и додаје да није ни слутио да ће га у овим годинама снаћи оваква љубав.

Свако ко чује за овај необичан пар прво помисли да је у питању брак из интереса, али Милијана и то демантује.

“Нас двоје живимо у нашој дрвеној палати, ту ћемо презимити, а на пролеће ћемо кренути са реновирањем куће коју је Микан давно саградио, али која је сасвим нормална, нема никаквог луксуза и беса”, тврди она и додаје да јој је најважније да је њена породица прихватила њен избор и за сеоске приче не мари баш много.

Микан и Милијана у скромном вајату старом преко 200 година, фото: РИНА

Милојко је иначе пензионер од 1976. године и радни век провео је у Београду, а онда је решио да пензионерске дане проживи у родним Пилатовићима. Реновирао је брвнару стару преко 200 година и баш ту како каже родила се њихова љубав “већа од живота и разлике у годинама”.

Прилог емитован у емисији "Нећете Веровати", можете погледати на следећем линку:

https://www.prva.rs/web-tv/info/necete-verovati/82569/necete-verovati-33-epizoda/299106/milijana-i-mikan

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mikan milijana ljubav brak godine

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.417.269 посета
Тренутно на сајту: 750 посетилац(a)