У Општој болници у Пријепољу хирурзи у тихом протесту 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
У Општој болници у Пријепољу хирурзи у тихом протесту
Trenutno na sajtu: 328       |       Podeli:
06.12.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Како ГЗС сазнаје шест од осам хирурга на пријепољском одељењу хирургије већ неколико дана

се налази у једном виду протеста. Званичне изјаве још увек нисмо добили иако смо пре два дана упутили допис болници да нам објасне о чему се ради.

Незванично сазнајемо да хирурзи траже смену начелника, јер је он дечији хирург а начелник је на одељењу опште хирургије и траже да на његово место дође општи хирург који се неће бавити политиком већ послом важним по здравље грађана. Незадовољство потиче и из разлога што се начелник хирургије како неки тврде на одељењу појављује само оперативним данима док остали пацијенти помоћ траже од хирурга у амбуланти који нису из те струке. Један од разлога је и наводна смена главне сестре на том одељењу.

,, Само чекамо да се запитају зашто шест колега од осам, један је на одмору, неће да иде у визиту. Тражимо да се бар неко запита. Има ту колега које су пред пензијом које су се показале и доказале својим радом, и сада им је прекипело и не желе више да трпе“, казао нам је један од доктора из ове установе.

До сада  нико од званичника није саопштио о чему се заправо ради.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


bolnica prijepolje protest

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.368.879 посета
Тренутно на сајту: 328 посетилац(a)